“Smakløs”

Vurdert som nr. 28 av 164 Restauranter i Naxos by
God for: Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. juni 2023 via mobile enheter

Bestile paprika med ostefyll til forrett som var smakløs, med kornete ost. Til hovedrett hadde vi biff i vin, som så lite appetittelig ut, og smakte også lite. Jeg hadde grillet reker, og har aldri måtte jobbe såpass hardt for et måltid. De var vanskelige å skrelle, og igjen smakløst. Det var også en hel haug med fluer under måltidet. Det positive var hyggelige og muntre servitører og fine omgivelser. +fikk ok dessert på huset (melkepai).

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Camper49594950136

Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Pastaen var overkokt. Masse fluer som var veldig plagsomme. Hyggelig servitør var det eneste positive. Styr unna.
Når vi trodde det ikke kunne bli værre kom det en plagsom musikant med trekkspill som spilte slitsom musikk.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Explorer27655734725
Anmeldt 25. juni 2019

Fantastisk god mat. Kan anbefale spagetti med reker og suvlaki med kylling. Mye mat for pengene.
Noe av den beste maten vi har fått på øya. 👍

1  Takk, Ippamor
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet på restauranten, veldig hyggelig betjening og god mat. Ikke noe eksepsjonelt, men slettes ikke dårlig. Naxian lamb var veldig mørt og godt. Fikk en god dessert, og ble møtt med smil hver gang vi søkte kontakt. Litt trangt og travelt i restauranten. Fint sted å spise middag i havnen.

2  Takk, vatnecha
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Veldig fine omgivelser med mye grønt. Spiste Pastitsio for første gang og ble litt skuffet, lite smak og ganske bløte greier (overkokt pasta). Men alt i alt god service og flere av de andre var fornøyde med andre matretter.

1  Takk, alexandrascholz

Reisende som så på Irini's, så også på

Har du vært i Irini's? Del dine erfaringer!