Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:30 - 20:00
Se gjennom høydepunkter
Flott bane

Bane som er morsom å spille. Ganske åpne Fairways og raske greener. God service fra alle ansatte... les mer

Anmeldt 21. september 2023
692sveins
,
Vollen, Norge
via mobile enheter
Alt stemmer på Santana Golf Club

En flott bane som gir deg utfordringer. Fantastisk personale som gir oss god service. Vi føler vi... les mer

Anmeldt 30. oktober 2019
Erik F
,
Trøndelag, Norge
Les alle 297 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Mijas
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (297)
Filtrer anmeldelser
297 resultater
Vurdering fra reisende
187
84
12
4
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
187
84
12
4
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 297 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Om man spiller golf eller ikke, spiller ingen rolle. Restauranten her, er så absolutt verdt et besøk.
Betjeningen er veldig hyggelig, det er en god atmosfære der, og man føler seg velkommen.
Jeg kan på det varmeste anbefale det jeg har spist der, pil pil gambas og lasagne - helt fantastisk!

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, KjerstiKN67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2017

Spilte 6 forskjellige baner i løpet av ferien i juli 2017. Santana var absolutt den beste. Denne banen kan spilles av alle, samme hvilket hcp du spiller på. Flotte fairwayer og greener. Et minus at de ikke har diriving range, kun putting/chipping green.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Gizmo3000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. desember 2016

Fantastisk golfbane. Mitt førstevalg for golf i området.

Vertskapet på golfbanen og restauranten er utrolig hyggelig.

Dato for opplevelse: desember 2016
1  Takk, Saalbach-fan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. november 2016

Flott bane for senior damer. Vi valgte å gå og holdt mer enn godt følge med fligthen før oss. Nydelig bane med flott banedesign. Raske greener som var en utfordring. Denne banen vil jeg spille igjen. Topp 5 baner på Solkysten

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Gro K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2016

Dette er etter min mening en av de absolutt triveligste banene i Mijas området. Fine klubbhusfasiliteter, god restaurant og en bane som normalt holder meget bra standard. Denne noe korte par 72 banen ligger ved foten av fjellene i noe som må ha vært en tidligere avocado platrasje (?). Utsikten til fjellene er vakker. Banen er utfordrende nok for den gode golfer, men også helt håndterbar for høy handicaperen. Vedlikeholdet av banen er som oftest meget bra.

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, OeyvindMarkussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser