Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Algotels
Booking.com
travelup.com
Se alle 11 tilbud
1 440
1 440
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Vi ble flyttet til dette hotellet, og første inntrykket var ganske bra. Rommene er helt ok. Luksus-rom som de markedsfører seg med er vel kanskje litt misvisende, men du har det du trenger.
Deilig basseng- og hageområde, ypperlig for avslapping!
Vi hadde derimot bordbestilling i en annen by, og jeg gikk opp til resepsjonen 2 timer før og spurte og vi kunne få bestilt taxi slik at vi ville nå reservasjonen vår. Fikk til svar at dette ikke var nødvendig for det stod alltid taxier utenfor, og hvis ikke tok det 5-10 min før taxien var på plass. Vi gikk opp til resepsjonen, 45 min før vår reservasjon kl. 20, hvor det selvfølgelig ikke stod noen taxier. Vi ba resepsjonisten om å bestille taxi, det skulle ha 10-12 min. Når klokken ble 20:00 ventet vi fortsatt på taxien, og vi mistet vår reservasjon. Dette er IKKE i nærheten av ok. "det har aldri skjedd før at taxien ikke kommer på 10 min", men når det går over 45 min så har jeg vanskelig for å tro det.
Jeg bestilte også gresk salat til lunsj. Å kalle det en gresk salat er en fornærmelse mot grekere. En tragedie er vel mer riktig. En skål salatblader, med noen få biter av tomater, agurk, rødløk og oliven, og noe som skulle være feta ost, som verken lignet i smak eller konsistens. Totalt smakløst og svært skuffende. Jeg bestilte noe annet istedenfor, men ingen var interessert i om det var noe galt med maten eller om det var et problem med maten. Til vår overraskelse hadde de slått av salaten på regningen, som i det minste var positivt.
I spa-avdelingen fikk jeg en fantastisk massasje av Pilar! Hun kan virkelig anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Andahl87
Anmeldt 21. september 2017

Vi ble møtt av hyggelig ansatte i resepsjon, som tilbydde oss champagne.
Ble fulgt til rommene, uten forventinger om tips.

Alltid blid og god service på hotellet.
Oppgradert bassengområde - ryddig og pent.
Rommene var store og fine, men god balkong.

Dato for oppholdet: september 2017
1  Takk, May-Tove
Anmeldt 20. august 2017

Vi har feriert her i 10 år på rad , og trivselsfaktoren er veldig høy. I hovedsak har vi feriert her i 3 uker, men har hatt opphold på 2 uker og funnet dette "litt" for kort. Vi opplever stor grad av service og vennlighet fra renholdere, teknisk personell, kelnere, resepsjon og direksjon. Ved gallamiddager blir vi alltid kjent med gjester fra andre destinasjoner og utveksler erfaringer fra våre kulturer. Rommene blir rengjort hver dag med høy grad av kvalitet, basseng-omerådet er ryddig og rent og hagen blir ivaretatt av flinke gartnere. Hotellet har varierte turer som er ledet av en språkmektig, kyndig og hyggelig guide. Det er anlagt et flott hage-område med busker og palmer som danner skygge for de som ønsker det. Showene på kveldstid kan ha varierende kvalitet, men i hovedsak fungerer de bra selv med musikk på "boks" og flamenco til tysk "wienervals". Det er bra variasjon og kvalitet på maten. Hotellet passer bra for gjester som ønsker ro og høy kvalitet på service. Det er kort gangavstand til Mallorca`s "beste" sand-strand.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, spinnvillevidar
Anmeldt 4. august 2016

Hotellet var veldig bra organisert. Ryddig og veldig bra service. Selve hotellet var flott og hadde bra med muligheter for trening, spa, mat, bar og aktiviteter. Hotellrommet var rent, pent og velholdt. Området er nydelig og det er mange muligheter. Beste alternativet for par(uten barn) som liker flotte strender og turmuligheter. Syns absolutt det er en av de fineste plassene i Mallorca og ønsker man mer byliv er det veldig lettvint å leie bil. Alt er tilrettelagt for leie, turer og annen info du måtte trenge. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, martepaulsen
Anmeldt 6. juni 2013

Vi har tilbrakt en uke på dette fantastiske stedet. Vi har hatt rom med takterrasse. Her er det Jacuzzi, solsenger, seng og salong. Alt er helt topp på hotellet bortsett fra maten. Smakløst og dårlig uten høydepunkter. Service generelt er veldig bra. En ny kokk og bedre råvarer hadde gjort susen her.

Dato for oppholdet: juni 2013
Takk, LPSveen