trine561
1 575
1 575
1924 av 2 426 anmeldelser
Anmeldt 8. juni 2017 via mobile enheter

Vi er her på ferie nå, min mann og vår sønn på 4 år og mine foreldre. Av alle steder jeg har vært på ferie med Ving, er dette aller best!! Flott beliggenhet med nyyyydelig sandstrand, en enorm og herlig resort, ypperlig service hvor enn man går. Men det beste må være maten.. All mat du kan tenke deg, preparert til fingerspissene. FANTASTICO!!!! Alle er enige om at vi må reise tilbake hit senere og vi skal anbefale stedet til alle vi kjenner!

Gratulerer til alle som jobber på Viva Cala Mesquida, dere vet VIRKELIG hvordan dere skal få turister til å føle at de er på luksus ferie :):)

Hilsen Cecilie m/familie

Dato for oppholdet: juni 2017
4  Takk, Cecilie S
Anmeldt 11. april 2017 via mobile enheter

Supert familiehotell med nærhet til stranden og fine naturområder.
Langt til nærmeste by, så man bør ha leiebil hvis man ønsker å se noe mer.
Mye fritert mat, lite sunne utvalg i all inklusive restauranten.
Men supre måltider på de andre restaurantene på området.
Supre badebasseng med hoppepute for barn.

Dato for oppholdet: april 2017
1  Takk, 711maritk
Viva h, General Manager på Viva Cala Mesquida Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2017

Bästa gäst Marit K,

Vi tackar så mycket för er värdering om vårat hotell. Vi känner oss oerhört stolta över att ni har haft en så härlig vistelse hos oss. Det är alltid trevligt att ta emot sådana positiva kommentarer från våra kunder.
Vi har noterat era kommentarer om mycket friterad mat. Vi ser mycket seriöst på alla kommentarer från våra gäster och arbetar vidare på att förbättra vår buffet där vi har ett brett utval med en stor salladsbuffet och flera olika rätter med grönsaker för alla åldrar.
Cala Mesquida ligger lite avsides från de större orterna Capdepera och Cala Ratjada men för dem som inte bara vill sola och bada finns naturligtvis alltid en lokalbuss som är i funktion från Maj till November eller också kan man hyra bil om man vill ser lite mer av vår fantastiska ö.
Er tillfredställelse är vår största belöning och vi hoppas kunna få välkomna er igen hos oss.

Ert Viva Cala Mesquida Resort Team

Anmeldt 13. september 2016

Hjemme igjen etter 2 uker. Har vært her over 10 ganger siden de åpnet i -99. Barna er ikke med lenger, men det går helt fint likevel. Det er et familie hotel så det er liv. Anbefaler All inclusive da det er kun en restaurant utenom hotellet. Men her er til gjengjeld tre restauranter i tillegg til buffe restauranten. Et besøk på hver av de tre på ei uke er inkludert. Mat/drikke ypperlig, hyggelig betjening og rom oppusset de senere år. Alt i alt, vårt drømmested vi bare må besøke hver sommer.

Romtips: Takterrasse med boblebad er ikke å forakte. Anbefaler rom med begrenset - eller havutsikt, da rommene mot hage og omgivelsene ikke har utsikt.
Dato for oppholdet: august 2016
Takk, torb52
Viva h, Gerente på Viva Cala Mesquida Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2016

Dear Mr. Tor B, thank you so much for being faithful to our hotel for so many years. I am glad to read that you like our hotel, our thematic restaurants and the buffet. We also appreciate your comments praising our quality of food, drink and staff. Our goal is 100% customers satisfaction, and guests like you show us our efforts and work. We would love to welcome you next year. Best regards from Mallorca, your Viva Cala Mesquida Resort team

Anmeldt 5. august 2016

Dette er en plass for barnefamilier ,ellers inne på anlegget Hotellet var servicen helt topp god mat, dårlig utvalg av øl typer savnet ipa
To restauranter som lå i ut kanten ut forbi hotellets området var helt "reva" det gjelder den franske og den som ligger på Stranden disse ønsker ikke og ta imot all inklusive gjester

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, sophus_jacobsen
Viva h, Gerente på Viva Cala Mesquida Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2016

Dear Mrs. Sophus Jacobsen, thank you very much for your feedback! You are right the hotel is a familyhotel. We are very sorry that you did not like the food and that we did not have the beer types you would have liked. Thank you very much for your suggestions. Since we are always trying to improve and to get better we are very happy about your improvement points. We are very sorry that is was difficult to get a table at our restaurants. The next time, please jut get in contact with us. We are always willing to help. We hope that you allow us to show you our improvements in our hotel. Kind regards, your Viva Cala Mesquida Tesort Team.

Anmeldt 14. juni 2016 via mobile enheter

Flott og rent hotellområdet med flere gode basseng. Maten var helt topp, og masse godt å velge mellom. Hyggelige servitører og veldig barnevennlig. Showene på kveldstid holder høy kvalitet og vi hadde en strålende ferieuke. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2016
1  Takk, kennethgod3