Har vært 2 uker på dette hotellet. Fikk en flott 2 roms leilighet med stor terrasse. Gode senger. Bra renhold 6 dager pr uke. Flott bassengområde spesielt for barn. Alltid ledige solsenger. Vi kommer gjerne tilbake.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
God mat og drikk i restauranten, men bar preg av masseprodusert mat. Vi som hadde all inclusive fikk ikke muligheten til å bestille mat i poolbaren når bufferestauranten var åpen.
Utendørs scene med kveldsunderholdning var plassert på et lite egnet sted med liten plass og få sitteplasser foran scenen. Ved bassenget mellom solsenger og parasoller.
Innvendig bar ved resepsjonen var stengt under hele oppholdet. Poolbaren som var eneste bar hadde lang kø og det ble servert drikke i pappkopper hele døgnet, også om kveldene. Det er ikke all drikke som egner seg i pappkopp. De serverte i plastkopp dersom man ba pent om det, men pappkopper burde ha vært erstattet med plastkopper i sin helhet.
Rydding av bord og servering under kveldsunderholdningen var helt fraværende. Det hopet seg opp på bordene med tomme kopper. Ingen god service om kveldene.
Hyggelig personell og bra renhold.
Hotellet fortjener ikke 4 stjerner denne gang.
Tusen takk for kommentarene dine, vi vil samarbeide med dem for å forbedre tjenesten vår.
Vi koste oss her med barnebarn, barn og svigerdatter. Mye bading og god mat. Taxitur til Dinosaurland er å anbefale. Stranda ligger litt langt vekk, men en sykkeltur på leiget familiesykkel ordnet det. Anbefaler virkelig en sykkeltur til Cala Millor. 😍
Tack för dina kommentarer, vi är glada att du trivdes med din vistelse hos oss.
Veldig fornøyd med hotellet, maten og ansatte.
Vi hadde all inclusive og angrer ikke et sekund på det,
mye forskjellig mat som både barn og voksne likte.
Masse aktiviteter med bassenget som var gøy for store og små.
Vi kommer garantert tilbake!!
Tack för dina kommentarer, vi är glada att veta att du hade en bra semester hos oss.
Helt greit opphold, men noe slapp service. - Treg kø i pool bar da personellet tok seg god tid.
- Bassenget ble ødelagt, men ble ikke stengt og hår/avfall/annet fløt i vannet i tre dager.
- Tidvis lite imøtekommende personnal i buffetresturant, særlig ved overgang til bordservering av drikke.
- ingen oppfølgning av regelbrudd (endel røyking og mye glass i bassengområdet)
Takk for kommentarene dine hjelper oss med å forbedre tjenesten vår.
Bodde på Bouganvilla, hadde 2 roms leilighet med utsikt mot hage og en rolig enveiskjørt gate. Stor terrasse i første etg. med 2 solsenger, hjørnesofa og spisebord med 4 stoler.
God seng. Godt utstyrt kjøkken. Minus er dusjen som veksler litt for mye mellom varmt og kaldt mens du dusjer.
Fantastiske renholdere. Høflig personell.
Egentlig et all inkl hotell, men vi hadde kun frokost. Veldig bra frokost. Vi betalte 23 euro for middag noen kvelder. Råbra mat.
Første uken vår (uke 24) var det god plass på hotellet og rundt bassengene. Men i uke 25 ble det plutselig masse folk . Skoleferien startet.
Familiehotell, masse småbarn. Koselig, men litt støyende for voksne som reiser alene.
5 minutter å gå inn til Cala Bona sentrum. Mange restauranter der.
Hej
Vi tackar för er kommentar, Hoppas att vi ses nästa år igen
MVH
Hipotels Cala Bona Club