tekvam
1.3 km fra Hipotels Cala Bona Club
Piscina
0.4 km fra Hipotels Cala Bona Club
    1.0 km fra Hipotels Cala Bona Club
    's avonds ook erg sfeervol
    50.9 km fra Hipotels Cala Bona Club
    Se flere hoteller i Cala Bona
    Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

God mat og drikk i restauranten, men bar preg av masseprodusert mat. Vi som hadde all inclusive fikk ikke muligheten til å bestille mat i poolbaren når bufferestauranten var åpen.

Utendørs scene med kveldsunderholdning var plassert på et lite egnet sted med liten plass og få sitteplasser foran scenen. Ved bassenget mellom solsenger og parasoller.

Innvendig bar ved resepsjonen var stengt under hele oppholdet. Poolbaren som var eneste bar hadde lang kø og det ble servert drikke i pappkopper hele døgnet, også om kveldene. Det er ikke all drikke som egner seg i pappkopp. De serverte i plastkopp dersom man ba pent om det, men pappkopper burde ha vært erstattet med plastkopper i sin helhet.

Rydding av bord og servering under kveldsunderholdningen var helt fraværende. Det hopet seg opp på bordene med tomme kopper. Ingen god service om kveldene.

Hyggelig personell og bra renhold.

Hotellet fortjener ikke 4 stjerner denne gang.

Romtips: Langt til Cala Millor stranden som er den eneste bra stranden i nærheten.
    Takk, rossi1111
    Miquel Manresa Massanet, Director General på Hipotels Cala Bona Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2022

Tusen takk for kommentarene dine, vi vil samarbeide med dem for å forbedre tjenesten vår.

Anmeldt 6. august 2022

Vi koste oss her med barnebarn, barn og svigerdatter. Mye bading og god mat. Taxitur til Dinosaurland er å anbefale. Stranda ligger litt langt vekk, men en sykkeltur på leiget familiesykkel ordnet det. Anbefaler virkelig en sykkeltur til Cala Millor. 😍

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, TanteLilli2014
    Miquel Manresa Massanet, Director General på Hipotels Cala Bona Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2022

Tack för dina kommentarer, vi är glada att du trivdes med din vistelse hos oss.

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Veldig fornøyd med hotellet, maten og ansatte.
    Vi hadde all inclusive og angrer ikke et sekund på det,
    mye forskjellig mat som både barn og voksne likte.
    Masse aktiviteter med bassenget som var gøy for store og små.
    Vi kommer garantert tilbake!!

1  Takk, linalG2591HS
    Miquel Manresa Massanet, Director General på Hipotels Cala Bona Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2022

Tack för dina kommentarer, vi är glada att veta att du hade en bra semester hos oss.

Anmeldt 16. juli 2022

Helt greit opphold, men noe slapp service. - Treg kø i pool bar da personellet tok seg god tid.
    - Bassenget ble ødelagt, men ble ikke stengt og hår/avfall/annet fløt i vannet i tre dager.
    - Tidvis lite imøtekommende personnal i buffetresturant, særlig ved overgang til bordservering av drikke.
    - ingen oppfølgning av regelbrudd (endel røyking og mye glass i bassengområdet)

Takk, HenrietteMa

Takk for kommentarene dine hjelper oss med å forbedre tjenesten vår.

Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Bodde på Bouganvilla, hadde 2 roms leilighet med utsikt mot hage og en rolig enveiskjørt gate. Stor terrasse i første etg. med 2 solsenger, hjørnesofa og spisebord med 4 stoler.
    God seng. Godt utstyrt kjøkken. Minus er dusjen som veksler litt for mye mellom varmt og kaldt mens du dusjer.
    Fantastiske renholdere. Høflig personell.
    Egentlig et all inkl hotell, men vi hadde kun frokost. Veldig bra frokost. Vi betalte 23 euro for middag noen kvelder. Råbra mat.
    Første uken vår (uke 24) var det god plass på hotellet og rundt bassengene. Men i uke 25 ble det plutselig masse folk . Skoleferien startet.
    Familiehotell, masse småbarn. Koselig, men litt støyende for voksne som reiser alene.
    5 minutter å gå inn til Cala Bona sentrum. Mange restauranter der.

Romtips: Tips: Ikke sandstrand ved hotellet. Vil du bade enkelt i sjøen, ta turen inn til havna i Cala bona. Der er det badetrapp ved en av moloene.
    Dato for oppholdet: juni 2022
    Takk, Bente H
    Miquel Manresa Massanet, Director General på Hipotels Cala Bona Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Hej
    Vi tackar för er kommentar, Hoppas att vi ses nästa år igen
    MVH
    Hipotels Cala Bona Club