Hilde
Hammerfest, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 6. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Romtips: Velg Cala Millor hvis du vil ha strand.
Miquel Manresa Massanet, Director GeneralHipotels Cala Bona Club, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. juli 2023
Tusen takk for kommentarene dine, vi beklager at du ikke trivdes så godt på hotellet vårt. Vi kommer til å jobbe videre med informasjonen du har gitt oss for å forbedre kundeservicen vår. Takk skal du ha.
1.3 km fra Hipotels Cala Bona Club
    • Lol.travel
    0.4 km fra Hipotels Cala Bona Club
    0.6 km fra Hipotels Cala Bona Club
    Ved stranden
    's avonds ook erg sfeervol
    50.9 km fra Hipotels Cala Bona Club
    Piscina
    0.4 km fra Hipotels Cala Bona Club
    Se flere hoteller i Cala Bona
    Anmeldt 18. juni 2023

Reiste med to barn (9 måneder og 3 år); perfekt hotell til en familieferie!
    Maten var variert og BRA!
    Anbefaler all inklusive…
    Hotellet og rommet var rent, med vennlige og hjelpsomme ansatte.
    Rommet var overraskende stort og senga god. (Litt minus fore dårlig air condition og litt ustabilt nett.)
    Et stykke til stand, så det ble bassengliv…
    Kan trygt anbefale dette hotellet til barnefamilier! Det var en flott førstegangsreise til «Syden» for oss som småbarnsfamilie!

Dato for oppholdet: juni 2023
    Takk, MathildeE24
    Miquel Manresa Massanet, Director General på Hipotels Cala Bona Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2023

Tusen takk for kommentarene dine, vi er veldig glade for at du likte oppholdet med familien din på hotellet vårt, og vi håper å se deg igjen. Tusen takk skal du ha!

Anmeldt 6. september 2022 via mobile enheter

Svært gamle og slitte rom som dessverre også var synlig skitne/klissete og flekkete på gulv, vegger og dører. Lys som ikke fungerte. Dårlig/ingen lydisolering så man hører alt som skjer i gangen. Overfylte små basseng som gjorde det umulig å svømme. (Bassengene er mindre enn de ser ut på bildene). Kun en liten bassengbar med mye køståing som stort sett serverte alle typer drikke i tynne papir/pappbeger som skvulpet over når man tok i de, noen få ganger fikk man tjukkere plastbeger som fungerte bra. All inclusive er skikkelig misvisende, det er kun noen få utvalgte ting som inngår i denne pakken, så de burde ikke få lov til å kalle det all inclusive.
    Alle bufféene hadde bra utvalg, god mat og grei variasjon. Dessverre dårlig håndhygiene blant gjestene i matsalen. Vanlig syn med barn som tok på mat og la den tilbake igjen uten at foreldrene tok grep. Personalet var stort sett veldig vennlige og serviceinnstilt, men det var en mann i baren som var unødvendig frekk mot gjestene, noe som skaper dårlig stemning.

Takk, KSlettevold
    Miquel Manresa Massanet, Director General på Hipotels Cala Bona Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2022

Takk for kommentarene dine, vi beklager at du ikke likte oppholdet hos oss.

Anmeldt 27. august 2022

Har vært 2 uker på dette hotellet. Fikk en flott 2 roms leilighet med stor terrasse. Gode senger. Bra renhold 6 dager pr uke. Flott bassengområde spesielt for barn. Alltid ledige solsenger. Vi kommer gjerne tilbake.

Takk, tekvam
    Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

God mat og drikk i restauranten, men bar preg av masseprodusert mat. Vi som hadde all inclusive fikk ikke muligheten til å bestille mat i poolbaren når bufferestauranten var åpen.

Utendørs scene med kveldsunderholdning var plassert på et lite egnet sted med liten plass og få sitteplasser foran scenen. Ved bassenget mellom solsenger og parasoller.

Innvendig bar ved resepsjonen var stengt under hele oppholdet. Poolbaren som var eneste bar hadde lang kø og det ble servert drikke i pappkopper hele døgnet, også om kveldene. Det er ikke all drikke som egner seg i pappkopp. De serverte i plastkopp dersom man ba pent om det, men pappkopper burde ha vært erstattet med plastkopper i sin helhet.

Rydding av bord og servering under kveldsunderholdningen var helt fraværende. Det hopet seg opp på bordene med tomme kopper. Ingen god service om kveldene.

Hyggelig personell og bra renhold.

Hotellet fortjener ikke 4 stjerner denne gang.

Romtips: Langt til Cala Millor stranden som er den eneste bra stranden i nærheten.
    Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, rossi1111
    Miquel Manresa Massanet, Director General på Hipotels Cala Bona Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2022

Tusen takk for kommentarene dine, vi vil samarbeide med dem for å forbedre tjenesten vår.

Anmeldt 6. august 2022

Vi koste oss her med barnebarn, barn og svigerdatter. Mye bading og god mat. Taxitur til Dinosaurland er å anbefale. Stranda ligger litt langt vekk, men en sykkeltur på leiget familiesykkel ordnet det. Anbefaler virkelig en sykkeltur til Cala Millor. 😍

Takk, TanteLilli2014
    Miquel Manresa Massanet, Director General på Hipotels Cala Bona Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2022

Tack för dina kommentarer, vi är glada att du trivdes med din vistelse hos oss.