Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat! ”
Anmeldelse av Kashmir Balti

Kashmir Balti
Vurdert som nr. 13 av 72 Restauranter i Cala Bona
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservater
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Vært i Cala Bona 6 dager nå og har gått fordi restauranten flere ganger uten å stoppe pga lite folk der.
Men i dag stoppet vi, og det er det lureste vi har gjort! Helt fantastisk nydelig mat, billig og god service.
Vil anbefale alle å ta turen hit.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Margareth M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (553)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 553 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Her har de mange retter som smaker nydelig! OK pris og veldig hyggelig personale! Vi spiste forrett og hovedrett og fikk mer enn nok mat!

Dato for besøk: august 2018
Takk, X6633OEsandraf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Vi var i Cala Bona i august og spiste på denne restauranten to ganger. Vi prøvde forskjellige retter hver gang og alt var godt. Litt lite mat, så man burde bestille nan brød og en forrett hvis man er veldig sulten. Ikke sterk mat. Vi ba om litt styrke, men fikk det ikke. Liten barnemeny med nuggets o.l.

Dato for besøk: august 2017
Takk, TonjeBakkeJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2018 via mobile enheter

Var noe skeptisk til denne restauranten da det ikke var noen som spiste der, men til min store overraskelse er dette noe av den beste indiske maten jeg personlig har smakt. Spiste her 2 ganger i løpet av 1 uke.
Anbefales på det sterkeste :)

Dato for besøk: september 2017
Takk, LindaO626
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2017 via mobile enheter

Spiste mixed grill som var helt nydelig, men savnet mer lammekjøtt. Hyggelig betjening. Frister til gjentagelse. Anbefales!

Dato for besøk: september 2017
Takk, Renate V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kashmir Balti, så også på

 
Cala Bona, Mallorca
Cala Bona, Mallorca
 

Har du vært i Kashmir Balti? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din