“Fantastisk service og nydelig mat”
Anmeldelse av Restaurant Diferent

Restaurant Diferent
Vurdert som nr. 45 av 159 Restauranter i Cala d’Or
Kjøkken: Asiatisk, Spansk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service. Dro hit på date med fruen. Spiste treretters med en flaske cava. Fatastisk god service, meget hyggelig personale. Fikk en artig opplevelse med flambering av creme bruleet når desserten ble servert. Hit drar vi igjen 👍

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 969stians

Anmeldt 6. juli 2022

Spiste wok her. Den var nydelig med masse god smak. Vi var en stor familie der og alle fikk god mat som de var fornøyde med. Lammeskank var også god.

Takk, amira042
Anmeldt 28. april 2022 via mobile enheter

Pub mat. jeg spiste pizza å den var helt grei, kona spiste pasta. som var bare hakke bedre enn spagetti alakapri. Fikk også en mojito som var udrikkelig. Ellers hyggelig sted å ta en øl.

Dato for besøk: april 2022
Takk, robingG4942RM
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en Hawaii Pizza og en serano skinke pizza, og begge smakte utrolig godt. I tillegg var det fin beliggenhet. Det eneste som var litt negativt, er at det tok tid før de kom med regningen og de surret litt. Men utenom, utrolig god mat.

Dato for besøk: august 2019
Takk, martewallentin
Anmeldt 6. august 2019

Beste restauranten!!! Beste Service!!! Pizza Mallorca 👌, Lasagne👌, Nuggets👌, Biff👌, Vegan taco 👌.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Beate O

Reisende som så på Restaurant Diferent, så også på

Har du vært i Restaurant Diferent? Del dine erfaringer!