Anmeldt 25. juni 2022

Et stille og rolig hotell for voksne. Ligger tilbaketrukket og ca 1,5 km fra sentrum av Cala D'Or. Litt minus at vårt rom ikke hadde skillevegger på badet. Ble litt mye søl da... Gode senger. Stille og rolig bassengområde. Savnet litt vasking/spyling av solsenger. Disse var veldig støvete og skitne et par dager før de endelig ble vasket. Men alt i alt et bra hotell som vi har besøkt tidligere.

Romtips: Hotellet er fordelt på fire bygg. Har prøvd bare 1. etasje i hovedbygget når vi har vært der. Ikke mye unikt, men ok
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, roarbi
Juan Taberner, Otros på Hotel Monsuau, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2022

Dear Roarby,
On behalf of the entire hotel team we would like to thank you for choosing our hotel for your holiday. We are pleased that the facilities were largely to your liking.We apologise for the negative points of your visit, such as the cleanliness of the sun loungers, we will strive to provide a better service.
Once again we thank you for your recent visit and look forward to welcoming you back soon.
Best regards,
Laura, Monsuau Hotel.

Anmeldt 17. juni 2022

Fin ferie i avslappende omgivelser! Det har vært svært rent på rommene og på hotellet generelt. Vi ble møtt med god service fra vi kom inn døren til vi dro igjen. Restauranten hadde ikke vært det samme uten Juan, som ser hver og en gjest og har alltid en morsom kommentar på lur! Han fikk oss virkelig til å føle oss bra, vi ler enda av de morsomme vitsene hans. Bassengområdet er stort og flott, alltid ledige solsenger/hagesenger for å nyte roen. De energiske og trivelige bartenderne Diego, Carlos, Hugo sørget for god stemning og ypperlige drinker, 10/10! Hit kommer vi gjerne tilbake, anbefales på det sterkeste :)

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, victoriatF1767UJ
Juan Taberner, Otros på Hotel Monsuau, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2022

Dear VictoriatF1767UJ,

Thank you for taking the time to comment on your experience with us. We are pleased to hear you spent such a nice stay and you also enjoyed our waiters, We make an effort to ensure that everything is to your liking and that you feel at home.
We look forward to seeing you again soon.
Best regards from Mallorca,

Monsuau team.

Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Hotellet innfrir alle forventninger. Rent og pent, rommet blir vasket hver dag, badehandkle kan byttes daglig. Underholdning om kvelden, men rolig kl 23. Christian og Valentina sorget for god mat, gode drinker og ypperlig service i restauranten og baren pa taket. Ved hjemreise sjekket vi inn baggasje pa hotellet og hentet den ut igjen hjemme i norge. Utrolig bra. Kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, Grimstad-15
Anmeldt 7. september 2019

The Monsuau Hotel er bare helt topp. Moderne og stilig, rent og pent og med en veldig bra betjening.
Flotte rom. Veldig fint bassengområde. God frokostbuffet. Vanligvis så «lyver» brosjyrebildene - men ikke her. Hotellet ligger i utkanten av bebyggelsen, men det er kun 4-500 meter til både stranden og «sentrum». Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, Tor-Magne O
Juan T, Propietario på Hotel Monsuau, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2019

Tusen takk for din mening, vi håper å se deg neste år på hotellet vårt Monsuau Boutique Hotel Cala D´Or.

Hilsener fra hele Monsuau-teamet

Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Bodde her en uke i juli. Hotellet var flott, fin beliggenhet og rolig. Det vil si, det kunne være litt støy på kvelden pga konsert på hotellet. Vårt rom lå i hovedbygningen.

Bassenget var fint og området var rent og ryddig.

Vi hadde både frokost og middag(middag 5 dager). Frokosten var helt grei, men lite utvalg. Middagen var kjedelig, det var mye forskjellig, men kjedelige smaker og man la godt merke til at gårsdagens middagsrester var brukt i forretten, selv om jeg ikke har noe egentlig mot å bruke opp rester, synes jeg at fantasien og luksusen denne type hotell ga, var kjedelig og smakløst.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Fridabonsak