“Var bedre før”

Spice of India Cala D' Or
Vurdert som nr. 26 av 162 Restauranter i Cala d’Or
Kjøkken: Indisk
Anmeldt 3. juli 2022

Maten er fortsatt grei, men har vært her tidligere år hvor både mat og atmosfære var desidert bedre enn denne gangen

Dato for besøk: juni 2022
Takk, ExoticTravelTom

Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Indisk på sitt verste, utrolig dårlig service og en servitør som var mer interessert i hva som foregikk utenfor restauranten enn å ta opp våres bestilling. Da vi valgte å bestille færre retter for å dele himlet han med øynene og mente at det var alt for lite! Maten smakte helt ok og var mer enn nok til alle, vi var et selskap på 5 voksne og 4 barn/ungdommer. Da vi skulle betale var det problemer med kortteminalen så vi måtte betale med kontanter. Servitør mente det ikke var hans problem. Vi kommer ikke tilbake!!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, C1452HNannal
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste av tre av rettene vi hadde. Er nok den dårligste indiske restauranten jeg har vært på. Nanbrødet var Ok.

1  Takk, Ole71
Anmeldt 28. august 2018

Spiste her 3 kvelder i løpet av våre 14 dager i Cala d´Or. Kylling tikka masala var nydelig, maten kom relativt fort på bordet og de ansatte var veldig hyggelige. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Karoline K
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Endelig fant vi god mat i Cala dor!
Smakfull mat og drikke til en rimelig penge. Ikke lenge å vente på maten. Chicken nuggets falt i smak hos ungene, og de brukte Heinz ketchup. Bordene ute var luftige i sommervarmen. Restauranten var rett ved siden av en lekeplass, og naborestauranten hadde levende musikk. Eneste trekk var nan- brødene, de var litt seige.

Dato for besøk: august 2018
Takk, gunniolsen

Reisende som så på Spice of India Cala D' Or, så også på

Har du vært i Spice of India Cala D' Or? Del dine erfaringer!