esandil
Sauðárkrókur, Island
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juni 2022
Dato for oppholdet: juni 2022
Guillermo Ridruejo, Director GeneralSentido Fido Tucan - Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. juni 2022
Dear esandil,

I would like to thank you for your visit and fantastic feedback. I am glad your stay was up to your expectations and that you would not hesitate to come back.

We all would love to see you back in the near future.

0.2 km fra Sentido Fido Tucan - Beach Hotel
1.6 km fra Sentido Fido Tucan - Beach Hotel
1.2 km fra Sentido Fido Tucan - Beach Hotel
0.2 km fra Sentido Fido Tucan - Beach Hotel
Utendørsbasseng
Se flere hoteller i Cala d’Or
1 086
1 086
Anmeldt 6. juni 2019

Bra hotel, men begynner å bli slitt. Beliggenheten er topp. Personalet er blide og hjelpsomme. Det er nok solsenger til alle, man trenger ikke opp tidlig for å få seng. Maten er variert og god. Jeg kommer gjerne tilbake 😀

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, annajohansen1950
SENTIDOTucan, Gerente på Sentido Fido Tucan - Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2019

Dear annajohansen1950,

I would like to thank you for your visit and feedback. I am glad you enjoyed your stay. We all would love to see you back in the near future.

Anmeldt 3. oktober 2018

Flott hotell med flott beliggenhet og nærhet til shopping, restauranter og strand.
Veldig hyggelig og serviceminded personale og godt renhold. Vi hadde all inclusive, og maten var både svært god og variert. Underholdning på kveldstid, bortsett fra musikken, var stort sett myntet på engelskmenn og tyskere i den perioden vi bodde der, men lydnivået på underholdning og musikk var dessverre ekstremt høyt.

Dato for oppholdet: september 2018
1  Takk, Per-Einar I
SENTIDOTucan, Gerente på Sentido Fido Tucan - Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Dear Per-Einar I,

I would like to thank you for your visit and feedback. I am glad you enjoyed your stay and hope we can all see you back at SENTIDO Tucan in the near future.

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Galgenhumor kan være nødvendig. Safen måtte repareres. Doen måtte repareres. Mugglukt av ventilasjonsanlegget. Internett er heller dårlig. Servicen er å beklagde og reparere. Fikk ikke beholde rommet lengre på avreisedagen. Renholdet så som så. Men ellers hadde vi noen helt supre dager. Beliggenheten er helt SUPER! Så hvis du tåler litt sånn smårusk og har lyst på Mamma Mia følelsen, så bare bestill. Voksenhotell er litt merkelig og litt deilig. Massøren på hoteller får terningkast 6. Hun er helt rå!!! Bortgjemt i en liten krok i spaen finner du en fantastisk dame med varme hender. Glem fire stjerner! Nyt ferien din!

Dato for oppholdet: august 2018
1  Takk, Vibhil
SENTIDOTucan, Gerente på Sentido Fido Tucan - Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018

Dear EmmaMartes,

I would like to thank you for your visit and feedback. I am glad you enjoyed your stay and sorry some aspects were not up to your expectations.

We would like to see you back again, so that you can see we are improving.

Anmeldt 15. juli 2018

Hadde et sånn passe greit opphold her, men mye skuffet. Det som gjorde turen bra var for det meste beliggenheten og området.
Vi var to personer, men første natta måtte vi tilbringe på noe som minte mer om et enmanns-rom pga det var skjedd en feil (de hverken beklaget dette eller forklarte hvorfor, fyren i resepsjonen virka mer sur på oss og spurte om vi hadde bestilt rom samme dag!?).
Noe som irriterte oss fryktelig i spisesalen, spesielt om morgenen når det var frokost, var støyet servitørene lagde med tallerkner og bestikk som de nærmest slengte fra seg når de skulle rydde. Dette hørte vi helt opp på rommet når verandadøren stod åpen.
Ordningen med å "leie" solsengene ved bassenget var også helt på trynet. Har aldri vært på et hotell hvor man måtte betale ekstra (og dyrt) for å reserve solsenger!
Ellers var det for så vidt god mat og greit nok hotell og basseng, og fantastisk område. Mallorca er fantastisk, men kommer nok ikke til å bo på dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: juni 2018
3  Takk, Cathrine91
SENTIDOTucan, Gerente på Sentido Fido Tucan - Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018

Dear Cathrine91,

I would like to thank you for your visit and feedback. It is greatly appreciated that you point out the aspects you were not satisfied with, so that we can work on them and keep improving our service towards our guests.

I would like to apologize for the inconvenients during your stay. We hope we can welcome you back in the near future at SENTIDO Tucan.

Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Greit hotell med flott beliggenhet i cala d or. Nærme strand og kort avstand til mange flotte resturanter med god mat. Hadde kun frokost inkludert, noe vi er glad for. Maten som ble servert på all inclusive virket noe simpel og ensformig. Bestilte en long Island ice tea som minnet om en drink fra en fjortisfest. Hotellrommet var enkelt men praktisk. Til tider kjente vi kloakklukt fra badet. Noe trangt i dusjen da dusjhodet henger så langt ut at en måtte stå inntil glassveggen. Hotellet fremstår rent og ryddig. Fint bassengområde med mange solsenger. Svært dårlig internett.. har brukt mer 4g enn hotellets internett på denne turen.

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, 801espenl
Relations M, Guest Relations Manager på Sentido Fido Tucan - Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017

Dear Espen,
Thank you for taking the time to let us know how we did. All our guests comments are very important to us and we do use them as you have mentioned things like the Wifi and your shower to improve. We are happy that most aspects of the service and facilites were satisfactory and hope you will come and visit us again.
Best Regards
SENTIDO Tucan