Nils_H_Ronning
Brekstad, Norge
Anmeldelse av Inturotel Cala Azul
5,0 av 5 boblerAnmeldt 23. juli 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2019
Álvaro U, Director de Relaciones con ClientesInturotel Cala Azul, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. juli 2019
Hola Nils!
Thank you very much for your comment about your holidays with us. We are happy to know that you enjoy a nice holidays with us. We take note about your opinion for continue improving.

We hope to see you again!
Inturotel Hotels & Resort
0.5 km fra Inturotel Cala Azul
ganze Anlage
1.8 km fra Inturotel Cala Azul
1.6 km fra Inturotel Cala Azul
Se flere hoteller i Cala d’Or
1 095
1 095
Anmeldt 3. juli 2019

Flott leilighetshotell og perfekt beliggenhet - Rent og pent - stort flott bassengområde. Det er kort vei til sentrum med mange fine restauranter shoppingmuligheter er det også. Det er også kort vei til den flott havna - her kan du også finne mange restauranter.
Vi har vært her mange ganger og har allerede bestilt for juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Navigate01973066677
Anmeldt 13. oktober 2018

Vi var på dette hotellet i ei uke med hele familien. Flott anlegg, god mat og hyggelig personal. Mange aktiviteter for både barn og voksne om man ønsket det. Kan virkelig anbefale hotellet. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, vnotland
Álvaro U, Director de Relaciones con Clientes på Inturotel Cala Azul, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018

¡Hola!
First of all, we would like to thank you for your opinion about inturotel cala azul park and for trust us again for a second visit. We are happy to know that you enjoyed some great days between us.
Best regards.
Inturotel Hotels & Resorts

Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Familie med to barn, 4 og 7 med opphold i august. Utrolig barnevennlig og herlig sted. Barneklubbene er i regi av Inturotel, og mest brukt av jenter ca 8-12 år. Lite spennende for gutter. Fantastisk yoga på stranden hver morgen i regi av hotellet. Dyktige instruktører. Flotte basseng og strender. Kjekt at det var flere basseng. Eneste som mangler var rusjebaner. Men ungene storkoste seg i bassenget uten. Ledige senger rundt bassengene. Vi bodde i D bygget, med utsikt mot bassengene. Veldig greit med første etasje og nærhet til bassengene. Koselige handlegater og trivelige folk som arbeidet på hotellet og i butikkene rundt. Er nok et sted vi reiser tilbake til.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, 415linen
Álvaro U, Director de Relaciones con Clientes på Inturotel Cala Azul, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018

Hello Line,
Thank you very much for your comment about your holidays with us. We are happy to know that you enjoy a nice holidays with us. We take note about your opinion of ourrooms for continue improving.

We hope to see you again in 2019!
Inturotel Hotels & Resorts

Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Flott hotell med hyggelig betjening og god service. Vil anbefale dette hotellet. Stor fin matsal med det meste en kan tenke seg til frokost. I reisefølget vårt var det to med cøliaki. De fikk da egne baguetter som var varme. Masse frukt er også ett pluss. Store basseng og kort vei til strender er også ett pluss. Vil komme tilbake hit og nyte dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Kjell H
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi (2 voksne, 2 ungdommer 12+15 år) bodde på Azul Park 9 netter. Vi var veldig fornøyde med hotellet, passelig stort, bra rengjøring, delikat frokostbuffet. God og kjapp sørvis ifm et air condition-problem vi opplevde. Bra beliggenhet ift byen/restauranter, dagligvarebutikk integrert i hotellet.

Hotellet har ei bukt like nedenfor bassengområdet og denne fungerer som en privat badeplass (med adgang fra 2 m høy badebrygge). Bukta er brådyp (4-5 m) og fungerer utmerket for snorkling og hopping fra klippene. Også utleie av ståbrett/vindsurfing/kajakker etc her. Vi badet nesten bare i denne bukta, men flere sandstrender som passer bedre for mindre barn er tilgjengelig i umiddelbar nærhet.

Hotellområdet var stort sett rent og pent, men bevisstheten rundt søppel på land og i vannet i bukta kan bli bedre (gjelder for så vidt både gjester og ansatte).

Kan trygt anbefale dette hotellet til barnefamilier som ønsker bra standard og rolige omgivelser.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, 878larsd