Hvorfor 3/5 og ikke 2/5 - fordi leilighetene har rimelig god plass, ellers har tydeligvis ikke veldig mye skjedd på ca. 15 år. Bærer preg av slitasje, manglende (dårlig) utstyr på kjøkkenet og kun 3 stoler på balkongen. Badet er slitent, kjøkkenet enda mer slitent og burde hatt mikrobølgeovn i 2023. I Mai måned er det tydeligvis ikke aircondition, som er veldig negativt, det er håpløst å ligge med dører/vinduer åpne på grunn av støy (mye støy). Støy er det også fra gaten og ikke minst fra vareleveringen rett ved B bygningen, et mareritt mildt sagt, og ene og alene årsaken til at Cala Azul aldri mer vil være vårt valg. Støy er det også inne - det er så lytt mellom leilighetene at det er plagsomt uansett når på døgnet vi snakker om. Sene kvelder og netter når folk ankommer og reiser hjem, smelles det i dører og skravles så det er umulig å sove, og de behøver slettes ikke være høylytte - det er bare så veldig lytt at selv en normal samtale trenger inn i de nærmeste leilighetene. Beliggenheten er fantastisk, i Resepsjonen var de mer service innstilte før, rengjøringen var veldig bra (når de dukket opp), og som nevnt, det er god plass. Utover disse positive tingene, er det ikke mye mer godt å si faktisk, vi ble utrolig skuffet, vi husket Cala Azul som et vesentlig bedre sted å bo, nå ble det siste gang. Om vi anbefaler dette hotellet..? Nei, forsøk heller Azul Garden om dere vil til Cala d'Or - for byen/stedet er helt nydelig, selv etter mer enn 26 besøk.