Ok rom, fin terrasse med utsikt over basseng og strand. Helt grei frokostbufé. Kaldt i vannet i bassenget ute. Deilig med innebasseng på regnfulle dager. Veldig lytt mellom rommene noe som er et minus når du skal ha små barn til å sove.
Dato for oppholdet: oktober 2019
Spør Camilla M om Aparthotel Fontanellas Playa
Takk, Camilla M
Det beste med hotellet er beliggenheten. Ligger på strandpromenaden så kort vei til stranden og kun 12 km fra Palma sentrum. Frokosten er veldig god. Betjeningen er hyggelig, men snakker lite / dårlig engelsk. Kun er lite basseng med svært begrenset plass. Renhold er veldig dårlig på rommene
Dato for oppholdet: august 2019
Spør Kari N om Aparthotel Fontanellas Playa
Takk, Kari N
Vi hadde en flott juniorsuite, stort og delikat rom, rent, hyggelige ansatte, bra beliggenhet rett ved stranden. Fint bassengområde og frokost med mange valgalternativer. Nye badehåndklær annenhver dag.
Sovekvalitet
Renslighet
Service
Spør Limmen75 om Aparthotel Fontanellas Playa
Takk, Limmen75
Bildene på hotellets side ser mye bedre ut enn i virkeligheten. Vi ble skikkelig skuffet da vi ankom. Selv om vi hadde oppgradert rommet fikk vi et rom inne i en krok med minimal utsikt. Leiligheten virket klaustrofobisk, soverom uten vindu. Vi fikk byttet rom neste dag. Ikke veldig serviceinnstilte personer i resepsjonen. Måtte ofte be om ting flere ganger før ting ble ordnet. Dårlige engelskkunnskaper hos personalet i poolbaren. Gjorde at det ble mye feil. Største irritasjonsmomentet er solsengene ved bassenget. Det første du ser når du ankommer uteområdet, som er veldig lite i forhold til hvor mange rom/gjester hotellet har, er skilt med at det ikke er tillatt å reservere/legge ut håndklær på solsengene. Allerede i 7:30 tiden er det håndklær på alle senger(ingen gjester), personalet gjør ikke noe med problemet. Her er det fritt frem. Veldig lite basseng. Hotellet er slitt og rengjøringen dårlig.
God frokost.
Spør Ståle R om Aparthotel Fontanellas Playa
Takk, Ståle R
Fin beliggenhet på stranden og god frokost, men der stopper det.... elendig Wi-Fi, umulig å få solseng ved poolen dersom man ikke er på plass kl.07, lite bassengområde, badevakt som er mer opptatt av å sitte i skyggen enn å holde øye med poolen, dårlig rengjøring og generelt sur betjening. Kommer ikke hit igjen.
Spør h_kono2019 om Aparthotel Fontanellas Playa
Takk, h_kono2019