Fint hotell med serviceinnstilte ansatte. Vi hadde All inclusive som ga mye for pengene. God frokost, lunsj, og middag. Forskjellig middagsbuffet daglig.
Godt med solsenger. Et stort pluss var at man ikke kunne reservere disse med håndkle før 09:30, om man var så freidig at man var vant med dette fra andre hoteller.
Litt skuffet over rommet med havutsikt. Dette rommet var mot hjørnet, slik at man fikk noe mindre terrasse, og mye innsyn fra naboene. Hadde like godt klart oss uten havutsikt, da det ikke var sjarmerende å sitte på terrassen i 2 etg. Bedre å komme seg høyere opp, og reservere romnummer i forkant.
Lite som skjer på hotellet. Noe underholdnibg på kveldstid et par timer. Ellers Rolig og fint.
Kun 5-10 min fra flyplassen :)
Godt renhold av rom, og tilgang til et hav av håndklær.
Stort minus var utsjekkingen. Ble møtt av en ansatt som ikke virket blid (18:00 den 6 september) Ga romkortet til han, og det eneste han ba om var en sum på ca 50 euro. Han forklarte ikke noe rundt dette, men viste seg å være turistavgiften. Ellers ikke noe «Takk for oppholdet» / «Håper oppholdet har vært bra» /«Ha en god reise hjem» / «Velkommen tilbake». Ikke ett ord. Virket rett og slett sur.
Dette harmonerte ikke med det vi har vært vant med den siste uken, heldigvis. Det ga en stor demper på et flott opphold hos dere. Hadde gitt en stjerne til om utsjekkingen var bedre.