En kul plass med godt konsept, i utgangspunktet perfekt om dere er flere som ønsker å spise forskjellige retter da man kan bestille fra flere spisesteder inne i mathallen. Vi besøkte stedet to ganger. Første gangen ville vi bestille pasta, men fikk beskjed på den italienske restauranten at de kun hadde pizza. Da gikk vi videre til et annet sted og bestilte burger som var god på smak. Vi dro tilbake igjen noen dager etter og prøvde å bestille pasta igjen, men det var fremdeles kun mulig å bestille pizza eller lasagne. Vi var tre stk, to bestilte pizza og én lasagne fra den samme italienske restauranten. Førsteinntrykket da vi bestilte var at kokken var veldig sint, og at de var tomme for mange toppinger. Så tok det ca 50 min før lasagnen ble servert. Deretter fikk hun andre forretten sin, og så pizzaen, og 10-15 min senere fikk jeg min pizza. Ikke bare tok det 50 min å få maten, men jeg fikk også feil pizza! Servitøren sa han skulle si ifra til kokken, men på dette tidspunktet var jeg så irritert og sulten at jeg ikke gadd å vente like lang tid på en ny pizza. Dårlig opplegg! Felles for begge besøkene er at vi ble dårlig oppfulgt av servitører med tanke på om vi ønsket mer drikke, om maten smakte etc. vanskelig å få kontakt med personale.