Western Water Park, inngangsbilletter

Ulike måter å oppleve Western Water Park på
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Fin park med helt ok attraksjoner men svært dårlig organisert. En mandag og langt fra full park men lange køer som ikke hadde vært nødvendig. Det virker som at de ansatte har fått beskjed om å skape kø slik at flest mulig kjøper fast pass (til €22!).

De tjener sikkert ekstra på dette men det er korttenkt. Vi og flere med oss kommer ikke tilbake og vil heller ikke anbefale parken til andre!

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, tosemy
westernpark, Director de Relaciones con Clientes på Western Water Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2022

Takk for din mening, alle dine meninger blir tatt i betraktning for å bli bedre til neste sesong.

Alle de beste

Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

En ganske bra vannpark, det er rent og pent. Det er mange forskjellige attraksjoner, men det er lange køer... overalt....

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Bugmaster77
westernparkta, Gerente på Western Water Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2018

Hello Bugmaster77, thank you very much for your visit. We hope that you had a good time and we apologize for any inconveniences! Kind regards.

Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 5 stk. Var der hele dagen og alle like opplevelsen godt. Her var det utfordringer for store og små.Ca 100 euro for alle sammen i inngangspenger. Mtp på at vi var der i 7 timer, så er en ok pris på 20 euro per person. Litt dyrt med mat og drikke, men slik er det overalt i fornøyelsesparker. Er mulig å smøre med seg lunsj evt. Ta med sandaler/ badesko da det er veldig varmt for føttene.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, royb509

Thank you so much for this nice opinion! We are very pleased to hear that you enjoyed your time with us! Hope to see you soon! Kind regards!

Anmeldt 3. september 2016 via mobile enheter

Helt ok. Vi kjøpte fast track, og priste oss heldige som gjorde det. Noen av skliene hadde titalls meter med kø, dette slapp vi siden vi invisterte i fast track. Veldig bra! Men sur og grinete folk som jobber der, ventet i 1,5 time på at det skulle komme bølger i bølgebassenget- får til svar at det kommer om en time! Der har vi allerede ventet så lenge på det, noe som allerede skulle ha vært for 1time siden!!! Veldig dårlig, ødela resten av oppholdet der.

Maten var ikke noe å skryte av, mat på samlebånd, smakte det som! Maten var varm, veldig varm, men det var det eneste positive om maten..
Seigt og smakløst, nei nei.

Dato for opplevelse: september 2016
2  Takk, Lise-Mari16
Anmeldt 23. august 2016

Badeland ca 15 min gange fra stranden i Magaluf. Greit sted å reise når solen uteblir. Mangel forskjellige vannsklier for store og små.

Dato for opplevelse: august 2016
1  Takk, ReneJUL