Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt greit”
Anmeldelse av Restaurante El Mundo

Restaurante El Mundo
Vurdert som nr. 8 av 95 Restauranter i Magaluf
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 34
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Maten er helt grei, lokalene er helt greie men ligger ikke så fint som mange andre. Servicen er under par.

Takk, Bugmaster77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fernando G, Gerente på Restaurante El Mundo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2018
Google-oversetting

Hola , we are open from 1977 and if we make this is because we always take Care of our costumers . Dont understand what could happen with you but from ownwers and managment customers happiness is our first priority .
Thanks and Regards .

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (622)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 622 anmeldelser

Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Maten var helt grei, litt var bra og litt var dårlig. Men alt i alt midt på 3. Litt vanskelig med den servitøren vi fikk fordi hun ikke helt skjønte engelsk.

Takk, Stianborgen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fernando G, Gerente på Restaurante El Mundo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2018
Google-oversetting

Hola , thanks for your report . We always try to satisfied our custemers, we feel sorry we couldnt help you . One of our waiters speak some norweigan , it is a shame you couldnt speak with him .
Regards .

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2017 via mobile enheter

Vi bestilte hummer og biffsteak. Hadde store forventninger, men ble svært skuffet. Biffen var seig og smakløs. Hummeren var grei, men den ble servert uten noe tilbehør. Vil ikke anbefale restauranten videre

Takk, Emilie B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 21. august 2017
Google-oversetting

Hola , thanks for your time with this report , just let you know i remember you . You report is so unfair with us , you say the meat was not good ........the meat we sell at el mundo is fresh but if you ask for the meat welldone you should know all the flavour is gonne , same day we sell like 14 steak same as you and no problem and no complain from customers . Abaut the lobster i explain you at the moment we Cook it on the grill with non Sauce but if you are not satisfied we coul help you , you didnt say anything , me as a manager asked for what was wrong and you just tell me was not what you expect ........ excuseme you are in spain , not in your country ( sweden ) here we Cook diferent , ask before expect for the meal you get in your country when you are not in you country . You can also explain here that we didnt charge for the lobster , but of course the important thing is make a bad report ........ if you make the complain when you are at restaurant we ttry to do what ever is possible to satisfy you , but most important thing is make bad report ............well as manager of el mundo insist again , we try to do things right , we have fresh products , but we Cant read the mind of customers so thats it . Good luck , for you an me .....

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2017

Ble anbefalt denne plassen av hotellet og takk for det. Maten var nydelig og servicen veldig god. Mye dårlig mat I Magaluf så ta turen her :-)

    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bente H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2016 via mobile enheter

Var her å spiste to ganger ila ferien. Fantastisk mat og utrolig hyggelig og serviceminded personal! Anbefales!!!!

1  Takk, MarenMarenMaren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante El Mundo, så også på

 
Palma Nova, Calvia
 

Har du vært i Restaurante El Mundo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din