Tips, selv om det frister å «kjøre på» med de beste setene, er oppsett i salen såpass bra at alle ser show, men en liten fordel naturligvis, men ikke verdt de ekstra 2000kr. Artistene kommer ut ved inngang før showet, det tas bilder (som du får mulighet å kjøpe senere) deretter får vi eskorte til oppsatt bord og umiddelbart etter serveres maten. Kylling m/frites som forøvrig er tamt å kjedelig, da det kunne ved enkle steg gjort maten noe mer fristende. ( salsa, salat eller guacamole) Fra du setter deg ved bordet og til showet starter, er det litt for mye «pengejag» fra serverings personalet. Det selges sverd, papegøyer, det kommer ny fotograf og vi får spørsmål om det er en spesiell anledning. Noe jeg sier det «på en måte er» da guttungen har bursdag om 2 dager. Blir litt «klein» start med salgs maset og «får» uventet oppmerksomhet foran salen da det plutselig blir servert bursdags sang og kake. MEN etter «maset» gir seg, må jeg si showet er VELDIG bra og overskygger heldigvis både mat og mas. Bra akrobatikk, dansere og en besetning som får med seg store og små. Hos oss var det både stas for 5,9 og 14 åringen, men også mor og far. Bør oppleves og sitter igjen med ett veldig godt ferieminne.
Dear Discover611133
Thanks so much for sharing your experience with us!
Like other attractions and venues there is the option to purchase extras such as merchandise and photos, however these are always optional.
We are thrilled to hear that you loved the show and will be sure to pass your lovely comments onto our artists!
We value our customers and their constructive feedback so that we can constantly improve the experience for others.
We do hope to welcome you back again in future.
The pirates team x
Bestilte captains table og ble sittende helt oppe ved scenen. Dette anbefales da flere av stuntene foregår over hodet på en. Hadde en meget fin kveld med grei mat og drikke👍🏻
Hi Ole-Martin R,
Thank you for the review!
Vi har vært her en gang hvert år de siste 5-6-7 årene. Man blir aldri lei. I år var vi også bak scenen, og vi hadde et flott bord i salen.
Likevel ser man at showet er noe endret i løpet av disse årene. Wow-faktoren på stuntene synes å ha vært ennå mer imponerende tidligere år. Det var tydelig i år at noen var «byttet ut», og at de nye utøverne ikke klarte helt å leve opp til forventningene (dvs som de tidligere utøvere).
Viktig nå at man ikke mister de 3-5 som virkelig utgjør en forskjell for showet. De to «Drunken sailors» var veldig gode, og selvfølgelig kan ingen måle seg med Barbarossa, enestående, og kan ikke erstattes.
Stemningen er alltid bra.
11-åringen vår koste seg veldig! Anbefales alle aldre.
Tusen takk MetteNorway76!
Vi har vært her en gang hvert år de siste 4-5 årene. Man blir aldri lei. Like imponerende hver gang. Stemningen er alltid like bra. Maten er sånn passe, men det er showet og ikke maten man er der for. Anbefales alle aldre.
Takk for din anmeldelse! Vi er glade for at du likte natten MetteNorway76!
Vi ankom litt sent for showet, og fikk ikke med oss barneunderholdningen. Middagen var helt ok, med mat både for stor og liten.
Showet var meget bra, med mange akrobatiske kunster og en god story, med britisk vinkling. Veldig bra familie underholdning.
bra service og bra underholdning. litt mye venting for og komme inn men traff mange mennesker i køen så ver ikke så ille. go drikke
veldi morsomt og bra humør!