Hg_
3,0 av 5 boblerAnmeldt 22. mai 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2024
Hotel- cmanager, OwnerZafiro Palace Palmanova, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. mai 2024
Hei og takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at renholdet møtte dine forventninger og bidro til en positiv opplevelse på hotellet.

Vi beklager å høre at temperaturen i swim-out bassenget ikke var som forventet. Når det gjelder kveldsmaten, tilstreber vi å levere mat av høyeste kvalitet og beklager at vi ikke traff dine forventninger denne gangen. Med hensyn til romløsningen, noterer vi oss din tilbakemelding og vil gjerne påpeke at våre suiter er designet med tanke på åpenhet og komfort, men vi forstår at preferanser kan variere.

Vi vil forsikre deg om at alle tilbakemeldinger blir vurdert nøye, da de gir oss verdifull innsikt i hvordan vi kan forbedre våre gjesters opplevelse.

0.4 km fra Zafiro Palace Palmanova
Se flere hoteller i Palma Nova
1 247
1 247
Anmeldt 6. august 2023 via mobile enheter

Hotel er bare helt perfekt. Vi var der i juli 2023, 2 voksne og 2 barn på 5 og 15 år. Det er mye forskjellige underholdninger som kunne passe til hver. Renhold er helt ideel, maten er varierende og er veldig god. Personal er helt fantastisk og hjelpsom.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Julija Z
Hotel- cmanager, Owner på Zafiro Palace Palmanova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2023

Kära Julija, tack för att ni har lämnat en recension av er vistelse.

Vi är så glada att ni hade en trevlig vistelse hos oss och att ni uppskattade vår service. Vår personal gör allt de kan för att hjälpa våra gäster, och det är alltid fint när det uppmärksammas, så stort tack för det!

Ni är varmt välkomna åter.
Med vänliga hälsningar,

Anmeldt 6. august 2023

Vi som familie har besøkt Zafiro Palace Palmanova 3 ganger siden 2019. Dette er et fantastisk resort, med gode fasiliteter for hele familien. Vil trekke frem en helt fantastisk mat, og all-incl er å foretrekke! Hotellet er et steinkast fra stranden, så her kan både bassenger og strand nytes. Kort veg fra flyplassen, så om du ikke vil vente på charterbuss ved ankomst og hjemreise - ta en taxi til og fra flyplassen. Sparer mye tid etter vår mening. Ellers er det bra renhold, hyggelig personale og freshe fasiliteter over all!

Dato for oppholdet: juli 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, ThoKva
Hotel- cmanager, Owner på Zafiro Palace Palmanova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2023

Hei, tusen takk for den fantastiske anmeldelsen!

Vi er glade for å høre at dere som familie har besøkt oss tre ganger siden 2019 og har hatt en fantastisk opplevelse hver gang. Det er flott å vite at dere setter pris på vårt gode utvalg av fasiliteter for hele familien, samt vår fantastiske mat og all-inclusive tilbud. Vi er også fornøyde med at dere liker beliggenheten nær stranden og kort avstand fra flyplassen.

Takk for at du nevner vårt høye renholdsnivå, hyggelige personale og freshe fasiliteter. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og opprettholde kvaliteten på våre tjenester for å sikre at våre gjester har en minneverdig opplevelse.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til Zafiro Palace Palmanova snart. Ha en flott dag,

Anmeldt 27. september 2022 via mobile enheter

Fantastisk hotell! Magisk god frukost, godt utvalg! Supert med mange ulike basseng og for vår del var det heilt supert med saltvann i bassenget!
God service og hyggelig personale! Følte oss godt imøtekomne av alle, både badevakter, i resepsjonen og i frokostsalen!

Renslig og hygienisk hotell!

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Caroline W
Hotel- cmanager, Owner på Zafiro Palace Palmanova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2022

Kjære Caroline W, Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss på Zafiro Palace Palmanova.

Det er veldig flott å høre at du var fornøyd med oppholdet ditt, samt den sentrale beliggenheten vår og hotellet i seg selv. Vi synes det er hyggelig å høre at renhold og service holder den standard som forventes. Det gleder oss også at du likte parkeringen like ved hotellet vårt.

Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en annen anledning. Med vennlig hilsen,

Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Vi hadde swim up juniorsuite. Veldig praktisk med stort fint uteområde når vi hadde med en baby på reisen. ÷ var at bassenget utenfor rommet var veldig veldig kaldt! Og at det ikke var sol på vår terrasse før sent på ettermiddagen. Kansje fordi det var så seint på året? Veldig fine rom. Hadde ikke bestilt frokost da denne var ganske dyr, men det er en stor matvarebutikk 150m fra resepsjonen som man kan handle frokost på. 4min å gå til stranden ca. Stranden er fin, men ellers opplevde vi at palmanova ikke hadde noe å by på...beste maten spiste vi på hotellet (la veranda) .. å bruke 15min med taxi til Palma er verdt turen. Ca 20 euro.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, mariasU8234PW
ZafiroHoteles, Director de Relaciones Públicas på Zafiro Palace Palmanova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2019

mariasU8234PW,

Above all, we would like to thank you for spending some of your valuable time to share your observations on our hotel after your recent stay.

We are pleased to hear that you enjoyed your time with us.

Regarding the swim up pool, we are well aware that there are always things that we could improve in our hotels, but the heating of our pools is also something that requires a lot of energy and thus has a considerable impact on the environment. As a company that is committed to environmental protection, Zafiro Hotels is currently studying the most appropriate and environmentally-friendly solutions for our pools, such as heating them using biomass or other sustainable alternatives.

We sincerely hope that you will choose one of our hotels in the best resorts on the island should you ever return to Mallorca.

Kind regards,

Annabelle Dhaenens
Guest Relations Manager
Zafiro Palace Palmanova

Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Vi sitter med blandet følelse etter ferien nå. Når vi booket 5 stjernes ferie så vi frem til veldig bra ferie. Men det må vi si vi ikke opplevde. For det første, ikke book juniorsuite med takterrasse når det er varme, da vannet der er rundt 38 grader. Etter mye mas fra oss fikk vi dem omsider til å senke vannet til 32 grader. Ved en normal sommer er varmen på Mallorca god, og hvorfor det da er Jacuzzi med faktisk varmt vann kan vi for alt i verden bare ikke fatte. For det ble nær 40 grader på terrassen og ganske uutholdelig uten avkjøling. Et 5 stjernes hotel burde tenkt så langt.
Rommene er flotte, men vasken er så som så og service generelt er værre enn 4 stjernes hotell vi har bodd på. For oss er 5 stjernes hotell topp service. Her var det mange gretne folk på jobb. Og ingen sjarm på hotellet.
Hvis en likevel faller for dette hotellet, gå for all del for swim out junior suite og all inclusive. Vi fikk kjøpt oss opp til en slik suite siste to dagene. Men da må du og regne med masse lyder, for her bor barnefamiliene.
Maten på restaurantene var ikke bra, men på buffeten var den helt topp. Derfor anbefales all inclusive. Vi droppet all inclusive pga vi ville utforske litt. Men det uteble pga varmen. Så hadde vi skullet hit en annen gang (skjer nok ikke) så hadde valgt den løsningen.

Palmanova som sted var rolig og avslappet, ikke mye en måtte ta seg til. Men likevel nok når en gikk mot Magaluf. Vi utforsket ikke så mye her. Tok taxi til Palma for å spise.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Lycke
ZafiroHoteles, Director de Relaciones Públicas på Zafiro Palace Palmanova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2019

Dear Lycke,

Thank you for taking the time to write a review, and I am so sorry that your experience with us in August was disappointing.

We take all guest feedback very seriously, and we're constantly working to improve all aspects of our service and facilities.

I hope you will consider staying with us again so that we can demonstrate the level of service that we are known for.

Many thanks,

Annabelle Dhaenens