Anders H
Dato for oppholdet: juli 2023
Angie Siles, OtherPonent Mar Aparthotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. juli 2023
Kjære Anders H,

Tusen takk for dine gode ord og for å klassifisere Aparthotel Ponent Mar som et "Fantastisk hotell med god service".

Vi er glade for å lese at du ønsker å gjenta opplevelsen din med oss, og vi ser frem til ditt neste besøk.

Takk for at du valgte oss.

Beste hilsner,
1.5 km fra Ponent Mar Aparthotel
0.5 km fra Ponent Mar Aparthotel
Se flere hoteller i Palma Nova
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Etter en flott uke, sitter vi igjen med bare gode minne fra dette fantastiske hotellet. Her får du «alt» du ønsker og super service av blide folk. Rent og stilfullt! Flott leiligheten, superior med havutsikt og balkong, verdt hver krone. Gleder oss stort til ny tur. Vi skal tilbake 🤩

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, tovea858
Angie Siles, Other på Ponent Mar Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2023

Kjære Tove A,

Først vil vi takke deg for oppholdet ditt og for at du tok deg tid til å legge inn denne hyggelige anmeldelsen av stedet vårt.

Vi håper virkelig du besøker oss igjen snart, og at det vil bli like minneverdig som dette. Takk for at du valgte Ponent Mar.

Anmeldt 14. mai 2023 via mobile enheter

Har vært på sykkelferie i Mai for andre år på rad og kan virkelig anbefale hotellet og Ponent Mar Cycling. Profesjonelle og engasjerte guider som tar deg med på alle ruter verdt å sykle i området. Topp utvalg på frokost buffe. Anbefaler spesielt leilighetene med havutsikt, vakker utsikt over middelhavet morgen og kveld. Kommer garantert igjen ved neste anledning.

Dato for oppholdet: mai 2023
Reisetype: Reiste alene
Takk, fj28812
Angie Siles, Other på Ponent Mar Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2023

Kjære Frode,

Vi vil gjerne takke deg for at du la ut en så hyggelig kommentar etter oppholdet på Ponent Mar.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingene dine til våre ansatte og sykkelguider. Vi er glade for å lese at du likte overnattings- og hotellfasilitetene.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart.

Angie Siles

Anmeldt 11. mai 2023

Kjempe hotell på alle måter! Store, fine leiligheter, flott bassengområde og godt tilbud på alle måter. Var der i 2005 og tilbake i 2023, veldig fornøyd! Rent overalt! Vi stortrives, kommer helt sikkert tilbake!

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Hilde Anett K

Kjære Hilde Anett K,

Tusen takk for de gode ordene du har dedikert og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss her på Tripadvisor.

Det vil være en glede for hele teamet vårt å ønske deg velkommen igjen i nær fremtid.

Inntil da sender vi vår vennligste hilsen.

Anmeldt 6. oktober 2022 via mobile enheter

Fantastisk flott leilighets hotell.Bestilte med havsutsikt og det var det verdt.Hadde frokoster på terrassen. Benyttet restaurant ved svømmebasseng 2 kvelder.Var superfornøyd med mat og service og utsikten.Kommer gjerne igjen. Litt lite utvalg i butikken på hotellet. Finnes et supermarked 12 min unna.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Lisbeth1K
Angie Siles, Other på Ponent Mar Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2022

Kjære Lisbeth1K,

Takk for at du tok deg tid til å skrive denne flotte anmeldelsen.

Vi er glade for at du likte tiden hos oss, og at du "ville gjerne komme tilbake".

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart.

Anmeldt 13. september 2022

Bodde her i litt over en uke sammen med kjæresten min og vi trivdes veldig. Flotte mennesker i resepsjonen og han vi sjekker inn hos kunne til og med prate en god del norsk. Moderne bygg med flotte fasiliteter, veldig fine uteområder og flott utsikt. Bodde i nederste etasje som var under bakkenivå, men vi hadde fremdeles fin utsikt fra vår «balkong». Eneste ulempen var at da kunne folk gå rett forbi deg, men vi opplevde det sjeldent og hotellet er inngjerdet så det kom ikke inntrengere inn på området. Nedenfor hoteller er det en liten vei og en trapp som leder ned til en liten steinete strand, som vi benyttet mer enn selve stranden nær oss. Fikk ikke prøvd spaet eller treningsrommet, og butikken var ganske liten, men den hadde det mest nødvendige. Fikk heller ikke prøvd frokosten.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, christineeeee12345
Angie Siles, Other på Ponent Mar Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2022

Kjære christineeeee12345,

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse angående oppholdet ditt på komplekset vårt.

Det er en glede å lese at du og kjæresten din likte oppholdet hos oss, vi håper å ønske dere begge velkommen igjen snart.

Takk for at du valgte Ponent Mar.