Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 145
Vis tilbud
Expedia.com
USD 175
Vis tilbud
Agoda.com
USD 128
Vis tilbud
Hotels.comUSD 175
TravelocityUSD 175
eDreamsUSD 145
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 326)
Filtrer anmeldelser
1 326 resultater
Vurdering fra reisende
772
415
98
24
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
772
415
98
24
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 326 anmeldelser
Anmeldt 30. desember 2019 via mobile enheter

Zafira hotell bidro sterkt til at en uke på Mallorca ble minnerik. Bodde i toppleilighet med jacuzzi. Anbefaler dette hotellet på det varmeste, de har klart å kombinere at både familier og par vil trives.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Blindtne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2019 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet med kort vei til strand, Restauranter, butikker, Katmandu parken, Magaluf og kort kjørevei til Palma.
Elsker rommet med swim out! Det gjorde hele forskjellen for oss og anbefales på det sterkeste for familier med barn som ikke kan dra til bassenget alene.
Rommet er romslig og flott innredet, stort bad og stor dusj med plass til både mor og to barn samtidig Rainfall-dusjen var hel MAGISK! Beste dusjen vi noen gang har hatt på hotell!
Vi bestilte med frokost. Kjempegod mat og mye å velge mellom. Barna elsket pannekakene og far kunne ikke få nok av eggene. En god start på dagen!
Variert underholdning på kveldene som ungene elsket.

Et flott hotell i en flott by på en flott øy! Vi elsket Mallorca og kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, camillah344
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2019 via mobile enheter

Var på zafiro hotell i palmanova i to uker og det var fantastisk! Maten er så utrolig god. Vi hadde to roms leilighet med takterrasse med jacuzzi. Det gjorde feriene mye lettere med to små babyer. Anbefales på det sterkeste! Reiser gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Camilla O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Vi ønsket oss et hotell i nærheten av Palma som var egnet for barnefamilier. Vi brukte mye tid på å lete da mange hoteller er for voksne på begge sider av Palma. Tok sjansen på dette hotellet da vi hadde lest en del anmeldelser. Vi var litt engstelig med tanke på nærheten til Magaluf men heldigvis så viste det seg og være unødvendig. Palma Nova var et nydelig sted med fine strender og mange koselige restauranter. Selv med Magaluf bare noen steinkast unna så var det nesten ikke en sjenerende guttegjeng å se.
Hotellet er fint og har store fine rom med store terrasser. God servise og bra beliggenhet. Det tar ca 20 min med taxi til Palma og koster ca 23 Euro.
Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, stefanw989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2019

Var på ferie 1 uke på dette hotellet og er storfornøyd. Trivelige folk i resepsjonen, veldig gode senger, behagelig aircondition, stort og fint bad. Treningssenter med tredemølle og stepmachine og manualer og vekter osv. Uteområdene var veldig fine med flere basseng. Flere forskjellige basseng. Ett basseng kun for 18 år eller eldre. Og flere basseng for barn med sklier og diverse leker og piratbasseng, og ett basseng med oppblåsbar trampoline du kan hoppe ut i vannet etc etc. Egen liten "butikk" der du kan kjøpe is og brus ute i fellesområdet og toalett etc. Er også billiard og bordtennis samt spa og innebasseng. Om kveldene er det forskjellig underholdning på ei scene der barna ser på mens de voksne sitter i bakgrunnen og drikker litt :) Rommet var veldig stort og fint med egen balkong der man kan sitte på formiddager eller kvelder å kose seg. Veldig gode senger og ett stort og fint bad. God aircondition som man kan regulere både styrke og temperatur. Her mangler ingenting. 4minutter å gå til ei eller annen strand (flere å velge mellom) og spisesteder og barer florerer overalt i gåavstand fra hotellet. Også en egen butikk som er i samme bygg som hotellet der de har alle nødvendigheter (is, brus, hygieneartikler osv) Eneste å sette fingeren på er maten, for all del. Her har du alt du kan ønske deg, utrolig godt utvalg i all slags mat. Kjøtt, fisk, grønnsaker, varm mat, kald mat, mangler ingenting her. Mange forskjellige delikate desserter. MEN, de krydrer ikke maten. Så mye av maten var totalt smakløs. Kunne heller hatt 3-4 retter spesielt rettet mot barn som var uten krydder, også hadde de krydder på resten av maten. Men her var det meste smakløst. Rett og slett synd siden utvalget er utrolig bra og flere kokker som lager mat fortløpende. Men var absolutt ikke noe problem siden det florerer av restauranter i nærheten så vi dro bare dit for å spise lunch og middag osv. Håper de lager egen barneavdeling der de serverer mat uten krydder, også kan de krydre maten for voksne. Da vil jeg spise på hotellet neste gang. For dette hotellet kan varmt anbefales på alle andre områder, veldig bra tipp topp hotell :)

Romtips: rom lengst inne i gangen er mest stille siden mange barn og kofferter kan bråke endel når de kommer forbi døra di.
Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, HHNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZafiroHoteles, General Manager på Zafiro Palmanova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2019
Google-oversetting

Dear HHNorway,

Thank you so much for the wonderful review! I am thrilled to read that you had a relaxing break in Mallorca.

Hopefully it won’t be too long before you book another few days of rest and relaxation for yourselves.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Warmest regards,

Marco Heitinga
Zafiro Palmanova Hotel General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser