Mallorca dagstur til Majorica perlebutikk og Dragehulene

5 479
4 159
2 097
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Dette var noe som falt i smak hos både voksen og barn. Flott tur, men mini konsert og tur med båt inne i grotten. Ble en del kø og venting, men flott tur alt i alt.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, karinah196
mallorca58, Director General på Cuevas del Drach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2019

Thank you very much for your comments and your good rating. To avoid waiting times, you can buy tickets on-line at our website, as you will ensure your visit hour, and you will be able to be at the cave entry 5 minutes before the visit. You will also get a discount purchasing tickets from there.
Kind Regards

Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Vi var idag på en fantastisk opplevelse. Vi besøkte drage grotten. Der fikk vi se noe av deg mest spektakulære som naturen selv har skapt, i tillegg fikk vi en fin opplevelse nede i det største rommet i grotten, musikere som kom i båter og spilte stemningsfull musikk.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 755oddj
Anmeldt 1. juni 2019

Vi møtte opp 40 min anbefalt tidspunkt (10min) og allerede da var det utsolgt.
Det endte med at vi måtte vente i 2 timer før neste mulige tur i grottene.
Dette er andre gangen min der, og eg må si at eg tar ikke med unger neste gang.
Grotten i seg selv er helt fantastik og unik. Man får det man betaler for her.
Konserten denne gang kunne eg vært uten! Her kom de i robåter og spilte klassisk musikk men på motsatt side av der alle med barn ble plassert! Endte med å ikke høre noe. Flere barn gav små lyder ifra seg og da var vaktene på plass med lommelyktene sine for å vise de vekk fra området, og da innkludert vårt eget barn som lagde en liten lyd. Dette må eg si var en dårlig opplevelse og kommer nok ikke tilbake hit med barn!

Takk, Trond Raymond Ø
mallorca58, Director de Relaciones con Clientes på Cuevas del Drach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2019

Thank you very much for you opinion, and sorry for any disappointment. We suggest our visitors to book online from Cuevas del Drach official website, getting an small discount and ensuring your entry time. It is enough to be at the entrance 5 minutes before the visit starts and to scan the e-ticket to enter. About noisy children our staff only ask their parents to stay away from the other visitors, near the front seats row, but always having a perfect vision of the concert and the lake.
Best regards.

Anmeldt 17. mai 2019 via mobile enheter

En fin opplevelse i dragegrottene i regi av TUI. Fascinerende musikkinnslag nede i grotten og lagunen der musikerne spiller vakker klassisk musikk fra båtene de kommer inn i.

1  Takk, Jansemann78
Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Var på dagstur sammen med familien. Helt ok tur. Veldig fin naturskapt hule. Savnet litt mer info om hulen i forrkant. Nydelig konsert i bunnen av hulen.

2  Takk, PrincessOUS