Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”

Smith's Cafe-Bar-Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 243 Restauranter i Puerto Alcudia
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 28
Kjøkken: Moderne, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, gode drinker og vi fikk anbefalt nydelige viner. Betjeningen var bra og morsomme kelnere. Trubadur satte prikken over i’en. I tillegg var det billig. Anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, tjordhoey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 061)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 061 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018

Flott service, meget god mat, dette stedet er verdt et besøk, flott vertskap, Ligger godt til i nærheten av stranden og hovedgaten. For det meste engelske, Norske, skandinaviske gjester. Også spanjoler, Restauranten viser også sport på tv, Og du kan spørre om nesten hva som helst og dem viser det du ber dem om.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KennethM1797
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Bra stemning, nydelig mat og gode drinker! Vi var mange plasser og spiste, men vendte alltid tilbake hit.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 881siljef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018

Denne restauranten var nært hotellet vårt, noe som innebar at vi var innom 4-5 ganger i løpet av ferieuka vår. Fantastiske drinker! Har alltid "drink of the day" til redusert pris. Ved et tilfelle var drinken min veldig sterk. Ba om å få den mer vannet ut, og det var ingen problem. God mat, spiste både pizza, en forrett med sopp, brownies og hamburger. Det eneste negative i forhold til maten, om man kan kalle det negativt, er at bbq-sausen var byttet ut med ketchup (eller så er det en mildere bbq enn jeg er vant med). Upåklagelig service! Her ytet de sitt beste, alltid med et smil og ordnet opp hvis det skulle være noe. Skikkelig hjemmekoselig. I tillegg (jeg tror det er hver kveld) har de live musikk om kveldene, og det er skikkelig flinke artister som opptrer. Angret ikke en dag på at man stakk innom her. Er man først i Alcudia, bør man absolutt stoppe innom her. Det er verdt det!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 959mariaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Dette er vårt andre besøk på Smith's , og som første gang ble vi møtt av hyggelig betjening . Maten er god, kommer raskt, og prisen er grei. Alle var godt fornøyd med maten. Gode coctails!

Dato for besøk: august 2018
Takk, remieb2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nicole S, Owner på Smith's Cafe-Bar-Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018

Takk så mye for at du tok deg tid til å skrive din anmeldelse. I'm very glad you enjoyed your visits.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smith's Cafe-Bar-Restaurant, så også på

 

Har du vært i Smith's Cafe-Bar-Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din