Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Date”

Blue Sapphire restaurant & lounge
Vurdert som nr. 5 av 252 Restauranter i Puerto Alcudia
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, og hyggelig personell! Bestillte entrecote med peppersaus, og den var perfekt stekt og veldig god. Ble servert med poteter og grønnsaker, og havsalt i en skål på siden. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 677vildes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (725)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 726 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Etter å ha lest alle gode anbefalinger, valgte vi å prøve denne restauranten. Det ble en fantastisk mat opplevelse. Vi valgte en kyllingrett, torsk og hake. Til dessert valgte vi sjokoladevulkan. Den var utrolig god. Hit kommer vi gjerne tilbake.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 399rita67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Er man flere personer er det lurt å bestille plass. Vi startet med fortet Cesar salat og til den tok vi også oliven og aioli. Salaten var et vakkert syn for øye, men jeg har nok smakt bedre. Til hovedrett hadde vi torsk. Her har bi nordmenn noe å lære. Ikke bare så det lekkert ut, men det smakte fantastisk. Vinne som ble anbefalt var også svært god. Desserten var fantastisk.
Servicen var utmerket.
Et sted en virkelig ønsker å besøke igjen

Dato for besøk: september 2018
Takk, 63jarleh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Claudia M, Director de Relaciones con Clientes på Blue Sapphire restaurant & lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

Takk for å spise på vår restaurant Jarle, kombinere torsk, salat og etterbehandling med en dessert, det var definitivt et perfekt valg. Kom tilbake snart og kombinere andre delikatesser i menyen vår.

Vi venter på deg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Helt nydelig. Vært her i 2017 og i år. Helt nydelig!!!!! Bestilte torsk, og vlir aldri skuffet. Sjokolade vulkan er også helt amazing

Dato for besøk: september 2018
Takk, Kristina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Beste restauranten i Alcudia, helt klart! Her har de alt fra god mat, god drikke, flott uteplass og ikke minst god service. Her ble det spist en liten treretters. Dadler i bacon til forrett, slår aldri feil. Bestilte deretter kremete krabbesuppe, LOVE IT! Kunne spist denne hver dag! Avsluttet det hele med sjokoladevulkan, og DEN var fantastisk. Smeltet i munnen. I forhold til norsk vann, hadde de vann her som smakte godt, i forskjell til hva du kan få i butikken. Verdens beste strawberry daiquiri har de også, smakte som norske jordbær. Bestilte lik så godt to stykker. Servicen er mer dannet her enn andre plasser. Fasaden kan lure litt, da det kanskje ikke ser topp klasse ut, men her er det KUN topp klasse. Alle som drar til Alcudia, burde få med seg denne nydelige restauranten!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 959mariaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Blue Sapphire restaurant & lounge, så også på

 
Puerto Alcudia, Alcudia
 

Har du vært i Blue Sapphire restaurant & lounge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din