“Her går me gjerne igjen!”
Anmeldelse av Indian Fusion

Indian Fusion
Vurdert som nr. 10 av 213 Restauranter i Puerto Alcudia
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 31
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Kjempegod indisk mat og hyggelege servitørar. God service. Me likte oss så godt at me gjekk her og åt middag 4 av 6 kveldar av ferien vår!! Me reserverte bord på førehand og bordet stod alltid klart til oss då me kom, sjølv om det var mykje folk i restauranten.

Takk, HildeN190
pankaj k, General Manager på Indian Fusion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2022

Kjære HildeN190,
takk for at du tok deg tid til å skrive slike vakre ord til oss. Vi er veldig glade for å ha sett deg spise hos oss flere ganger. Det er en stor glede å se gjestene gjenta. Ser deg snart

Anmeldt 5. juli 2022

Bestilte bord på foran og kom raskt inn, super hyggelige servitører! Maten kom etter en lite kvarter og utrolig god mat. Ingenting vondt å si om dette stedet, må besøkes!

Takk, tonjehylsengboe

Kjære tonjehylsengboe,
Takk for at du tok deg tid til å skrive så hyggelig tilbakemelding til oss. Det var en glede

Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Indian fusion serverte nydelig indisk mat i særklasse. Det er ikke uventet at denne restauranten har høyeste rankingen i Alcudia. Vi kommer tilbake.

Takk, Lena E

Kjære Lena,
Takk for disse nydelige ordene, det var en glede å tjene deg. vi er glade for å høre at du var fornøyd og anbefaler oss! Ser deg snart

Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

Her blir du møtt med utrolig hyggelig personale, nydelig mat og i det hele tatt en flott opplevelse. Spiste første gangen madras lamb, fantastisk godt. En sterk krydret rett, anbefales hbis du liker det litt sterkt. Andre gangen prøvde jeg butter chicken, og fikk den spicet opp litt. Nydelig godt det også. Hit kommer vi til å dra flere ganger.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, ToneMerete1
pankaj k, General Manager på Indian Fusion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2022

Kjære ToneMerete1
Takk for at du tok deg tid og skrev en så hyggelig tilbakemelding til oss. Det er hyggelig å høre at du likte den krydrede maten din. vi prøver vårt beste for å matche det en kunde ber om med kryddernivåene. Alltid en fornøyelse å betjene deg.

Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter

16 mai var vi, en familie på fem, å besøkte denne restauranten. Lokalene var ikke så koselige, men matopplevelsen og servicen veide opp for dette. Vi var heldige å bli servert av kelneren, Mickey, som var meget observant og serviceminded 🍾👍🌞 ANBEFALES 🧡

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 672elisabethj

Kjære 672elisabethj,
Takk for at du tok deg tid til å skrive en så hyggelig tilbakemelding til oss. Vi er glade for å høre at din generelle opplevelse på restauranten var hyggelig og verdt det,
Takk for at du anbefaler oss, sees snart!

Reisende som så på Indian Fusion, så også på

Puerto Alcudia, Alcudia

Har du vært i Indian Fusion? Del dine erfaringer!