“Anbefales på det varmeste”
Anmeldelse av Indian Fusion

Indian Fusion
Vurdert som nr. 6 av 179 Restauranter i Puerto Alcudia
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Har vært her flere ganger denne ferien, og både mat og service har vært upåklagelig alle gangene.

NB: husk å booke bord. Det står kø ut døren. Kan enkelt gjøres på nettsiden deres

Dato for besøk: august 2022
Takk, Stine E
pankaj k, General Manager på Indian Fusion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2022

Kjære Stine E,
Takk for de vakre ordene, vi er glade for at du likte alle aspekter. Takk for flere besøk. Vi sees neste gang du besøker alcudia!

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat, blir flere middager her i løpet 2 uker😀 Smakte fantastisk, service og betjening var hyggelig og imøtekommende.

Takk, Raygron69

Kjære Raygron69,
Takk for nydelig tilbakemelding. vi gleder oss til å se deg igjen!

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Kjempe god mat. Vi bestilte litt forskjellig mat og alle var fornøyde. Kylling Madras kan anbefales for de som liker litt sterk mat.Hyggelig personale. Nanbrødet må også få skryt. Det må man ha ved siden av. Veldig godt.

Takk, einarsbolla

Kjære einarsbolla,
Takk for at du tok deg tid til å skrive slike hyggelige tilbakemeldinger til oss. det var en glede å tjene deg. vi er glade for å høre at du likte madrasene våre, det er en ganske krydret rett!

Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Flott velkomst. Vennlige kelnere som ga gode anbefalinger. Kjapp bestilling og maten kom raskt.
Maten var fantastisk! Noe av den beste indiske maten jeg har spist. Stedet anbefales på dett varmeste.

Takk, PauArv

Kjære PauArv,
Vi er glade for å høre at du likte maten på restauranten vår og servicen. Vi vil glede oss til å se deg igjen hos oss!

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat! Aldri opplevd maken til effektivitet og god service. Bord må forhåndsbookes, men det er absolutt verdt planleggingen!

Takk, hegesofien

Kjære hegesofien,
Takk for at du tok deg tid til å skrive slike vakre ord til oss, det var en glede å tjene deg!

Reisende som så på Indian Fusion, så også på

Puerto Alcudia, Alcudia

Har du vært i Indian Fusion? Del dine erfaringer!