“Fantastisk indisk mat”
Anmeldelse av Indian Fusion

Indian Fusion
Vurdert som nr. 5 av 179 Restauranter i Puerto Alcudia
Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

Veldig god service. Vi fikk levert maten fort, servitørene var hyggelige og maten smakte fantastisk. Kommer garantert tilbake

Takk, 309mariusf
pankaj k, General Manager på Indian Fusion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2022

Kjære 309mariusf,
Takk for nydelige ord, vi er glade for å høre at du var fornøyd og anbefaler oss! ser deg snart

Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Restauranten er fin og ren. Hyggelig betjening, og maten ble servert raskt. Alle voksne var utrolig fornøyd med maten. Barna hadde pizza og var også fornøyd. Maten var smakfull og veldig god. Alt i alt strålende fornøyd, og vi kommer gjerne tilbake hit!

Takk, margunnl2015

Kjære margunnl2015,
takk for at du tok deg tid til å skrive så hyggelig tilbakemelding til oss. vi er glade for å høre at din familie og barn likte maten. Vi vil glede oss til å se deg igjen hos oss.

Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Vi opplevde god service, og maten var grei. Vi bestilte butter chicken og nan brød. Det var ikke så mye mat, risen opplevdes tørr og kjedelig. Stod ikke helt til forventningene.

Takk, 8idar

Kjære 8idar,
Vi beklager å måtte leve opp til dine forventninger. Tilbakemeldingene våre på butter chicken er vanligvis ganske positive, det er synd at den ikke var god nok for deg.

Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

En restaurant med kjempegod indisk mat. Svært hyggelig betjening som fulgte oss godt opp. Servitørene var raske til å rydde tomme glass/bord og spørre om vi trengte noe.

Takk, tirilfalchs

Kjære tirilfalchs,
Takk for at du tok deg tid til å skrive slike vakre ord til oss, vi er glade for å høre at du likte maten og servicen vår. Vi pleier å rydde ut bordene raskt, så det er ingen tomme og skitne tallerkener som bare ligger rundt.

Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Beste indiske maten vi har spist! Hyggelig betjening og god service. Dro hit flere ganger på en uke😊

Takk, anettea789

Kjære anettea789,
Takk for hyggelige tilbakemeldinger og besøk. Det var en glede å ha deg hos oss.

Reisende som så på Indian Fusion, så også på

Puerto Alcudia, Alcudia

Har du vært i Indian Fusion? Del dine erfaringer!