Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Møkkete sted med kjedelig mat”
Anmeldelse av Playero

Playero
Vurdert som nr. 47 av 253 Restauranter i Puerto Alcudia
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 35
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Anmeldt 6. august 2019

Veldig bra beliggenhet: rett på stranda. Men begeistringen stopper der. Utrolig treg servering, tok 15-20 minutter før vi i det hele tatt fikk bestille. Personalet var lite engasjert. Når maten var bestilt, kom den raskt. Spiste pizza. Den var ikke vond, men kjedelig og ikke noe spesielt over.

Det guffne her var toalettene: Fryktelig møkkete, urin utover seter og gulv. Om årsaken er gjester som ikke kan gjøre ting riktig, eller om det sjelden vaskes der, vet jeg ikke.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 410fredriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (510)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 510 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi har vært her mange ganger før og kommer tilbake. Mye pga av den fantastiske beliggenheten rett på stranden med bordene plassert i sanden med parasoller over som skiller seg ut fra de lunsj stedene som ligger langs stranden.
I tillegg så har de en stor omfattende meny og de klarer å lage alle rettene vi spiste bra. Vi spiste wok, asiatiske småretter og kebab. Alt smakte bra.
Servicen er hyggelig men ikke den raskeste i byen så ikke dra hit hvis du ikke har tid til å slappe av.
Spesielt på fredager, lørdager og søndager så et veldig mange bord reserverte av spanjoler som ligger å legge familielunsjen hit.
Stedet anbefales.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, stefanw989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Er storfornøyd med denne baren..❤
Vennlig personale. Godt utvalg av mat..
Delikat og koselig atmosfære..
Anbefales

Dato for besøk: september 2018
Takk, 19heidit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Restaurant ligger på stranden i nydelige omgivelser og fantastisk utsikt over stranden. God mat for alle 4. Skal tilbake hit før ferien er over. God service til tross for heten de jobber i.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Petramor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2018 via mobile enheter

Kjempe fin plassering og sånt, men dårlig service. Ikke villig å tilrettelegge mat. Driver du et service sted så må du være villig å yte litt service. Når man kommer ti min etter at bestilling er gjort å sier at det ikke går, så er det for dårlig.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Stig Rune V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Playero, så også på

 

Har du vært i Playero? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din