“Middag for 4”

Kjøkken: Grill, Fra middelhavsområdet, Spansk, Internasjonalt
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Fekk bord raskt, sidan ingen servitør fulgte med. Bestilte pork ribs og beef kebab, ungene fekk hamburger. Beef kebaben smakte kun tennvæske og var seig. Pork ribs kan ikkje forklarest, forferdelig seigt, kun fett og dårleg smak. Ungene tok ikke hamburgeren, spiste kun fries. Styr unna er vårt råd.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 180espenn

Anmeldt 1. mai 2019 via mobile enheter

Andre gangen vi er her, det er rett og slett en av de aller beste biffene vi noen gang har spist. Prøvde også kenguru, det var vanvittig godt 👌🏼 Anbefaler på det sterkeste å ta en tur på denne restauranten om du ønsker kvalitets mat. 🤩

Dato for besøk: mai 2019
Takk, 657belindak
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Store porsjoner, mør og god biff!
Minus er at de ansatte ikke får med seg alt man bestiller, de virker stressa og vil helst ha deg ut med en gang du er ferdig å spise.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 928petterv
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Tidligere år har vi vært svært imponert av maten. I år smakte det ikke like godt som tidligere, men det er en hyggelig restaurant hvor de ansatte er svært pliktoppfyllende.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, MetteNorway76
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste her 2 dager første dagen spiste vi mix grill for 2 personer andre dagen spiste vi Entrecôte. God mat, god service og godt drikke. Oppmerksomme servitører.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, hegelar

Reisende som så på Steakhouse Carabela, så også på

Puerto Alcudia, Alcudia
Puerto Alcudia, Alcudia

Har du vært i Steakhouse Carabela? Del dine erfaringer!