Liten og god meny med lokale råvarer. Bra service og gode vinforslag. Ikke noe problem med barnevogn 👍
11–15 av 633 anmeldelser
Vi er ofte i Alcudia og kommer alltid tilbake til denne fantastiske restauranten. De leverer alltid kvalitet fra start til slutt. Heller ikke dyrt sammenliknet med kvaliteten. Kanskje 30% dyrere enn en dårlig turist-felle i for eksempel Gamlebyen. Anbefales
Vi var en familie som var her 2 ganger og vi var veldig fornøyde med både mat og vin.
Husets HORTSVS Mantonegro rødvin var utmerket.
Servicen var god med hyggelig betjening.
Vi bestilte bord her fordi vi gikk forbi en dag og det så så koselig ut. Det stod absolutt til forventningene. Vi delte en forrett på bordet med nydelig spekeskinke og bruschetta. Til hovedrett bestilte de andre biff og jeg lam. Det er det møreste og deiligste lammet jeg har smakt. Det var ikke en bit med kjøtt igjen på benet for å si det sånn. Med nydelig vin til og supergode drinker ble dette en flott opplevelse. Desserten var også en høydare. Servicen var upåklagelig, selv om vi måtte vente litt på maten. Men det gjorde ingenting for vi koste oss sånn. En nydelig kveld fra start til slutt
Restauranten ser flott ut, og meny og interiør tilsier at de vil være i øverste klasse. Men de får det bare ikke helt til. De ansatte løp litt rundt hverandre, og virket rett og slett uorganiserte. Det tok laaaang tid å få mat, og de klarte ikke å fylle opp med vin i glassene - de blandet til og med to viner i samme glass.