“Hjemmelaget er bra!”

Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Pizza, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Ett sted som anbefales! Spiste fisk som var perfekt tilberedt, ungene hadde pizza og ville gjerne komme igjen. Trivelig lokaler og god service.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Oeystein80

Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Overraskende bra mat og service, trolig en av de beste i Port Alcudia.
Maten ble presentert på en delikat måte og smakte fortreffelig. Servitørene var hyggelige og entuastiske. Kommer gjerne tilbake👍

Dato for besøk: mai 2019
3  Takk, frodeb549
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Restauranten var egentlig fullbooket men de ordnet like vel et bord til oss. Super service og knallgod mat!

Takk, janneh287
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Bestilte bord på forhånd basert på anmeldelser på Tripadvisor. Absolutt verdt det. Både barn og voksne var fornøyd, prøvde hamburger, kyllinggrillspidd, curry og dagens. Alt smakte nydelig. Anbefales.

Takk, 483hilder
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Bestilte bord da vi visste at denne er svært populær og det ikke var ledig bord to dager før da vi gikk forbi.

Maten stod til forventningene. Vi bestilte mozarella salat med hjemmelaget pesto og hvitløksbrød til forrett,dette var starten på et veldig bra måltid. Til hovedrett bestilte vi dagens som var kylling panert i nachos med ost og hjemmelaget salat - kyllingen var veldig saftig og hadde gode smaker.

Dette stedet anbefales på det sterkeste, reserver bord i forkant.

Takk, Irmelin H

Reisende som så på Como En Casa, så også på

Har du vært i Como En Casa? Del dine erfaringer!