tcbergum
1 147
1 147
1924 av 2 529 anmeldelser
Anmeldt 1. oktober 2022

Vi var på en ukes ferie med våre to barn på tre og fem år.
Hotellet får stort pluss for hyggelig betjening, alle de ansatte ga barna «royal treatment», både de som jobba i miniklunbben og de som jobber i restauranten og ellers på hotellet. I tillegg er det fint barnebasseng og fin lekeplass. Det er også praktisk at det er kort avstand til stranden og et koselig lite turistområde med butikker og spisesteder.

Barneopplegget var veldig fint, ungene storkoste seg med aktivitetene i «miniklubben».

Det som trekker noe ned er maten. Det er samme meny hver eneste dag, og denne består stort sett av ulike typer pasta og stekt kjøtt. Dersom du har matallergier bør du ta med egen mat i kofferten. Det er også veldig mye fluer på maten i restauranten.

Det trekker også ned at vi bestilte leilighet til fire og fikk étt soverom med én dobbeltseng, og en slags sovesofa i stua/kjøkkenet. Vi drar alle hjem med vondt i ryggen pga dårlig sovekomfort. Vi synes vi betalte alt for mye for leiligheten i forhold til hva vi fikk. TV virker ikke og dusjen var tett. For oss som måtte holde oss på rommet/leiligheten etter at barna hadde sovnet vil jeg si at komforten var veldig dårlig. Sofaen var vond å sove på og nesten enda verre å sitte i.

Alt i alt et hyggelig opphold men vi kommer til å velge et annet hotell til vår neste tur.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, sirimaasen
Hotel- cmanager, Owner på Zafiro Tropic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2022

Kjære Dag, Takk for din tilbakemelding angående oppholdet ditt hos oss.

Vi er glade for å høre at du satte pris på vår barnevennlige opplegg og at du er fornøyd med vårt servicevennlige personale.

Vi beklager derimot at sengen og sovesofaen ikke svarte til forventningene. Når det gjelder problemene du opplevde med TV og dusj, så oppmuntrer vi våre gjester til å kontakte resepsjonen under oppholdet, slik at vi har muligheten til å rette opp i det.

Vi tar med oss videre din kommentar om større utvalg i menyen.

Vi setter pris på at du likte nærheten til stranden og vårt koselige nærområde.

Vi håper å se deg igjen.

Anmeldt 20. august 2022

Stor skuffelse. Maten er veldig dyr på hotellet og kvaliteten er ekstremt dårlig. Solsengene blir reservert med håndklene før frokosten begynner men folk dukker ikke opp før 11 tiden. Verste som jeg har opplevd. Servitørene ser sliten og lite imøtekommende ut. Rommene var ok. Renhold gjør en bra jobb.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, konkolydorina
Hotel- cmanager, Owner på Zafiro Tropic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2022

Kjære Konkolydorina,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding på besøket ditt hos oss på Zafiro Tropic i Port d'Alcudia .

Mange takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på oppholdet ditt hos oss. Det gleder oss at renhold holder den standarden som forventes.

Vi er lei oss for at du hadde et dårlig inntrykk av våre ansatte, og maten vår. Dette er noe vi stadig får positive tilbakemeldinger på, og vi beklager at dette ikke var tilfellet for deg. Vi takker for tilbakemeldingen din og skal se nærmere på dette.

Vi beklager inderlig for din dårlige opplevelse av reservering av solsenger på hotellet vårt. Dette er noe vi skal ta tak i med en gang da slik oppførsel er i strid med vår policy.

Vår første prioritet er våre gjesters komfort og fornøyelse. Vi takker for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, og håper at du kunne tenke deg å komme tilbake på et senere tidspunkt.

Vi er glade at du trivdes på hotellet vårt, og håper at du tar turen innom oss på et senere tidspunkt., Mvh,

Anmeldt 20. august 2022

Maten i resturant/a la carte er noe av det verste jeg har spist. Rå pizza og en club sandwich som inneholdt 1/2 skive bacon på denne ene delen og andre delen var det ingenting andre halvparten var det hint av kylling som i tillegg var så svidd og tørr at det var uspiselig.. rett og slett flaut! Servitørene var sure å virker til og ikke bry seg om deg som gjest.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, jangunnar429

Kjære Jangunnar429, takk for din tilbakemelding på ditt opphold her hos oss.

Vi er lei oss for at du hadde et dårlig inntrykk av våre ansatte. Dette er langt under vår standard og er noe vi vil ta tak i snarest.

Hos oss finner man et stor utvalg av mat for å gi et tilbud for alle, inkludert lokale retter fra området. Dette er noe vi stadig får positive tilbakemeldinger på, og vi beklager at dette ikke var tilfellet for deg.

Vi skal derimot se nærmere på våre rutiner rundt matlaging da vår første prioritet er våre gjesters komfort og fornøyelse.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss når som helts.

Anmeldt 10. juni 2022 via mobile enheter

Veldig fint hotell. Jeg har vært her i 2 uker sammen med samboeren og sønnen min, og vi er godt fornøyd med hotellet. Helt supert for småbarnsfamilier. Hotellet har flere svømmebasseng, tilpasset alle aldre. Sønnen min på 1,5 år koste seg veldig i barnebassenget med grunt vann og store figurer og skip. Det var også en lekeplass rett ved siden av bassenget. Ellers var personale i resepsjonen veldig hyggelig, fine store hotellrom, og mye opplegg for barn (show, forskjellige aktiviteter i bassengene osv).

Noe som trekker ned er servicen til de som jobber i restauranten/baren, og at det er vanskelig å finne solsenger ved bassengene. Folk legger ut håndkle tidlig om morgenen, og blir borte i mange mange timer… Da vi var på stranda og kom opp igjen til bassenget i 2-3 tiden var det ofte umulig å finne ledig solsenger fordi folk tar de opp uten å være der. I tillegg er det dårlig Wifi på rommene og hotellområdet.

Alt i alt er jeg fornøyd med hotellet, og anbefaler det til småbarnsfamilier som skal til Alcudia. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, karolinezeitz
Anmeldt 6. november 2019

Vi hadde utsikt mot en fjellhøyde på baksiden av hotellet, slik at vi slapp unna mye av bråket fra basseng-området. Det er aktiviteter som passer både for barn og voksne utover kveldene både på hotellet og i områdene rundt. Helt okei standard, rent og pent. Veldig hyggelig personale. Du får følelsen av å komme inn i et leilighetskompleks når du går i korridorene. Hotellet kan med fordel gjøre en innsats for å få slutt på "håndklemafiaen". Umulig å finne ledig solseng på hotellet etter kl 7 om morgenen, da nesten alle har et håndkle lagt over seg, men blir ofte ikke tatt i bruk før lengre utover dagen. Dette gjør at andre må ned på stranden og betale for å ligge på ei solseng.
Passer godt for familier som gjerne vil tilbringe hele dagen på hotellet.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, amuan
ZafiroHoteles, General Manager på Zafiro Tropic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2019

Dear amuan,

Above all, we would like to thank you for your trust in Zafiro Hotels and for having chosen one of our hotels for your holiday on the island. We would also like to thank you for having taken the time to write your review about your recent stay.

We regret the situation with the sunbeds you describe and that the rule prohibiting the reservation of sunbeds for more than 40 minutes is not being respected. We make every effort to ensure guests comply with this rule and also emphasise the message through signs on our sunshades. Unfortunately, during the high season there may be some confusion among guests about our rules for which we would like to offer our most sincere apologies.

The hotel has a sufficient number of sunbeds in both the pool area and some garden areas, although we understand that in the high season they are very much in demand.

We will share your comments with the department involved so that they can monitor this situation more closely and prevent it from happening again in the future.

We would like to thank you once again for spending the time sharing your experience with the rest of the travel community and we sincerely hope to welcome you once again at one of our hotels in the future.

Sincerely,

Pep Escalas