“Skjult perle!”

Vurdert som nr. 38 av 213 Restauranter i Puerto Alcudia
Prisklasse: USD 10 - USD 20
Kjøkken: Kinesisk
Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

VELDIG god mat til en bra pris! Bestilte Chill Beef, Roasted duck og Black pepper beef. Alt var nydelig! Skjult perle :-)

Dato for besøk: august 2022
Takk, Vetle K

Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Etter snart en uke på Alcudia spiste vi i kveld på JinSun - feriens beste måltid så langt. Her skal vi spise igjen før hjemreise!

Dato for besøk: august 2022
Takk, LLLIIINNNEEE
Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Mulig det var vi som bestilte feil type mat, men ingen av oss var fornøyd med maten. Bestilte chrispy duck, den ble servert med garnityr nok til knappe to lefser. Retten kom med nok kjøtt og 6 lefser. Retten var litt smakløs.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, ToneMerete1
Anmeldt 24. mai 2022

Vi har besøkt denne resturanten i mange år, og alltid vært veldig fornøyde med maten her 🤩🤗 Var tilbake i mai (2022) , og da var denne familiebedriften blitt enda finere ( de driver med oppussing on vinteren )😉❣️ Den ene sønnen som stort sett tar imot bestilling og serverer , snakker flytende engelsk 🤗❣️Veldig hyggelig familie , og kjempegod mat + veldig billig 😉🤗❤️! Absolutt til å anbefale 💖

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Vacation571867
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Vi var 10 personer som både skulle ha forrett og ulike hovedretter. All maten kom som bestilt. Betjeningen er ikke akkurat språkmektig, men det se ikke kan av språk tar de igjen på sjarm. Maten var til meget hyggelige priser og var fortreffelig.
Anbefales på det sterkeste.

Takk, 63jarleh

Reisende som så på JinSun, så også på

Puerto Alcudia, Alcudia

Har du vært i JinSun? Del dine erfaringer!