“Smakløs ferdigmat”

Vurdert som nr. 69 av 179 Restauranter i Puerto Alcudia
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 18. april 2024

Bar preg av hurtigmat Spiste kjylling Karri Grønnsakene var en smørje .Et stykke ferdiggrillet kylling med Søt Karrysaus helt over..

Dato for besøk: april 2024
    • Atmosfære
Takk, Jan David R

Anmeldt 10. august 2023 via mobile enheter

Gikk hit for å spise ettersom det var den nærmeste resturanten i området som så grei ut. Vi ønsket kun en rask lunsj for å utnytte solen på stranda så mye som mulig. Endte opp med å sitte først 15 minutter uten å få menyer, så 15 minutter til før vi fikk drikke og ytterligere 25 minutter før maten var på bordet. Bestilte taco. Kjøttet var tørt, ingen form for «saus» eller «saftighet». Kjøttet var uspiselig, fordi vi ikke klarte å spise en bit uten å tørke ut i munnen. Vi måtte be om regningen to ganger før den kom 10 minutter etter vi ba om den.

Dato for besøk: august 2023
Takk, ina_johnsen
Anmeldt 6. mai 2023

Anbefales ikke!
2 familier med to små barn ankom spisestedet.
Vi bestilte først drikke og forrett som var sushi. Fikk beskjed om at vi måtte vente på sushien til 18.15. Det var greit. Måtte etterpå be om å få bestille til barna. Ba om nachos som barneporsjon, det fikk vi kontant NEI på og måtte bestille en vanlig porsjon.
Da klokken nærmet seg 19.00 hadde vi enda ikke fått sushien. Vi bestilte da hovedrett og etter litt tid informerte vi om at forretten ikke var kommet og at vi da ønsket å avbestille den. Fikk ingen beklagelse for at vi ikke hadde fått mat.
Hovedretten kom etter ytterligere ventetid. Barna hadde da spist og var utålmodig.
Da vi endelig fikk hovedretten ble det å spise fort da tålmodigheten til barna var brukt opp. Vi prøvde å si ifra at vi hadde ventet lenge og at vi ikke hadde fått forretten. Vi ble da møtt av en dame som diskuterte høylytt med oss og mente vi ikke kunne forvente annet når vi ikke hadde bestilt alt samtidig. Ingen beklagelse og ingen ydmykhet. Maten kunne nok vært god men opplevelsen ødela hele spisegleden. Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, LillyAnn37
Anmeldt 22. august 2019 via mobile enheter

Utrolig dårlig service. De spurte om vi ville reservere bord, men når vi kom tilbake på kvelden hadde de ikke gjort det og vi fikk det dårligste bordet de hadde. Maten var svidd og prisen var høyere enn kvaliteten.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, melissahpeders
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Var på denne restauranten helt nede på stranda og spiste lunsj her to ganger. Begge gangen hadde vi tapas og må si at blåskjellsuppen var helt fantastisk.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, bentejnf

Reisende som så på Pippers Restaurant & Sushi Bar, så også på

Puerto Alcudia, Alcudia
Playa de Muro, Mallorca

Puerto Alcudia, Alcudia

Har du vært i Pippers Restaurant & Sushi Bar? Del dine erfaringer!