Har vært på Bellavue ceres I i en uke. Vi er en familie på fem.
Ankom hotellet på natten, sto 1,5 time i kø for innsjekk.
Hotellrommet var skittent da vi kom. Dusjen tett. Det luktet mugg i leiligheten. Tok kontakt med reiseselskapet samme morgen og fikk beskjed om at hoteller skulle sende vaktmester og rengjøringspersonell samme dag.
Det gikk fire dager før vaktmesteren kom for å ordne sluken I dusjen. Da hadde det blitt purret på flere ganger av både reiseselskapet og oss. Vaktmesteren var veldig hyggelig og etter spørsmål fra oss så renset han også AC anlegget på rommet vårt.
Leiligheten vår ble ikke vasket hele uken. Vi fikk rene håndklær hver dag, og to ganger var de innom og redde opp sengene. Ellers ingen rengjøring. Søppel ble tømt et par ganger, men vi var flere ganger selv ute med søppel i søppelskuret på hotellet.
På flere av veggene i leiligheten var det døde insekter som var smurt inn I veggen. Det ser ut som at de kun vasker gulvet midt på, langs kanter var der svært skittent, særlig ved kjøkkenbenk og ved senger, og inni søppelskapet. Håndmerke I taket. Hull i veggen på badet. Flere bøyde/knekte ben på sengene. Generelt dårlig vedlikehold og rengjjøring.
Vi hadde masse maur på hotellrommet, fjernet selv flere hundre maur om dagen. Vet at det raskt kan komme maur om man har en smule liggende, var derfor svært nøye med å rydde...Har vært på Bellavue ceres I i en uke. Vi er en familie på fem.
Ankom hotellet på natten, sto 1,5 time i kø for innsjekk.
Vi hadde masse maur på hotellrommet, fjernet selv flere hundre maur om dagen. Vet at det raskt kan komme maur om man har en smule liggende, var derfor svært nøye med å rydde opp alt av drikke og matemballasje, samt vaske opp med en gang vi hadde brukt noe. Har tidligere vært på annet hotell på Mallorca der renholdspersonalet hadde gode rutiner på å håndtere maur, men her måtte vi ordne det selv.
Bassenget var skittent og fult at hår, negler, og skit. Det var selgere rundt bassengområdet hele dagen for å selge solbriller, hatter, fletter og lignende. I løpet av fem minutter passerte det 4 ulike selgere.
Vi fikk frastjålet to badehåndklær fra verandaen til leiligheten vår.
Personalet i resepsjonen var ikke hyggelige eller hjelpsomme.
Vi hadde betalt for frokostbuffet, men var bare der første dagen. Det var kaos. Alt for mye folk, personell som løp rundt og kastet bordbrikker i papir og bestikk på bordene. Det var trengsel rundt maten og umulig å få forsynt seg på en ordentlig måte. Vi endte opp med å spise den maten vi fikk tak i, der det var mlnst kø. Frokosten vår ble da dessert. Barna sto i kø flere steder, men ga opp. Det ble en dårlig start på dagen, så vi valgte å ikke dra innom frokosten flere ganger.
Vi måtte gå med armbånd for å vise at vi var gjester på hotellet. Dette fordi det er 5000 gjester der samtidig. En liten resepsjon med 3-4 ansatte. Ikke rart det blir kø i resepsjonen, de har alt for mange gjester i forhold til ansatte.
Bellevue består av flere små hoteller som er slått sammen til et, og har fått en felles resepsjon. De har ikke kapasitet til å følge opp og ivareta dette på en god måte. Det viser seg blant annet i manglende renhold. Mulig det er ulikt på de ulike hotellbyggene, men på ceres var det veldig dårlig.
Aldri mer bellevue og vil ikke anbefale det til noen.Mer
Vis mindre