1 017
2 469
1 638
3 045
Anmeldt 23. juli 2022

BelleVue Club Må dere holde dere unna. Vi var 3 familier som benyttet hotellet og alle var svært missfornøyd. Vi ankom sent på kvelden, selve innsjekkingen tok nesten 2 timer. Fikk et kart over området å måtte finne fram bygningen vi skulle være i. Det var mørkt rundt, så lommelykt på tlf måtte brukes. Rommet ble vasket 1 gang den uken som besto av å koste over gulvet og kastet bosset. Vi måtte gå å spørre om vi kunne få nye håndklær, toalettpapir måtte vi kjøpe selv. Det luktet kloakk inne på området. Vi hadde all inclusive og maten var det samme hver dag, frokost lunsj og middag…. Maten var tørr og kjedelig, savnet frukt og grønnsaker. Bassengene var skittene og solstolene var skitten og mange var ødelagt. Har dessverre ikke noe pent å si om det hotellet annet enn at det var sentralt. Legger ved bilde fra altanen…

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, 31christeln
Bellevue Club, Other på Bellevue Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Thank you for your feedback, we'll take note.
Thank you.

Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

(Ceres II): rommet så fint ut. Vi hadde først problemer med å finne frem, fikk ett kart som var helt ubrukelig. Det var også en ekstrem vond lukt som ikke gikk bort i løpet av oppholdet. Vi fikk ikke håndklær med mindre vi maste, og fikk kun 2 ganger etter mye mas, fikk heller ikke do papir så måtte kjøpe selv. Det var ekstremt dyr og dårlig wifi, selv etter vi fikk beskjed om at det var gratis.

1  Takk, Vilde B
Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Da vi kom sent på kvelden og det var mørkt, var det vanskelig å finne frem. Da vi kom inn på rommet var det en veldig vond lukt som ikke forsvant i løpet av oppholdet. På en uke fikk vi håndkle en gang. Dette også med dopapir som vi ente opp med å kjøpe selv. Da vi bestilte turen sto det at det var gratis wifi men dette kostet 20 euro per person og var Veldig dårlig på tlf, litt bedre på pc,

3  Takk, Anne Marit B
Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Det står oppført som familievennlig, noe det absolutt ikke er! Det er skittent, stinker kloakk, og rommet vårt stinket weed fra naboleiligheten. En jente sto å røyke i gangen, og det gikk ikke å ringe resepsjonen, fordi de var så sykt underbemmanet og holdt på med innsjekking av gjester hele natten. Det er et partyhotell med ungdommer fra 18-20år. Vi overlevde noen timer før vi kom oss ut!
IKKE ta med deg barn hit!!!!!

1  Takk, Vici92

Sorry to hear this, we'll take note, thank you for your feedback.

Anmeldt 25. mai 2019 via mobile enheter

Vi hadde 1 uke på BelleVue Club-Alcudia Mallorca, selve beliggenhet og standard var helt ok. Noe slitt hotell, men bra renhold. Greie senger også. Flere bassenger å velge i, ca 10 min å gå til stranda og umiddelbar nærhet til butikker, spisesteder m.m Det som trakk vanvittig ned for vår del var at det er svært lytt mellom leilighetene!! Kunne høre hvert ord av hva naboene over og ved siden av sa ved normale samtaler 🙄 I tillegg hjalp det ikke at det var mye festing utover natta i mange av leilghetene....Omtrent hver natt gikk til å ligge våken til 02-03tida pga fyllebråk og våkne tidlig (06-07) til barn som springer i ganger etc. Døra vår hadde også ett stort hull, så jeg måtte stappe håndklær inn i for å døyve støyen fra ganga. Jeg reiste med barn selv, men selv ikke guttungen fikk nok søvn. Selve hotellet skulle vært perfekt for barnefamilier, men syns graden av festing og bråk gjorde at dette ikke ble barnevennlig. Jeg har reist en del på "sydentur " med barn og tåler noe støy, men dette ble for mye. Hvis du ønsker å få noe søvn ila ferien, styr unna dette hotellet! Synd, for som sagt, alt skulle egentlig ligge tilrette for at BelleVue Club skulle være en perfekt ferie for småbarnsfamilier ☹ Kommer nok ikke til å velge dette hotellet igjen dessverre.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Tyra Rachel T
BelleVueClub, RECLAMATION DEPARTMENT på Bellevue Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2019

Kjære gjest,

Vi håper
allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen. I Bellevue Club Apartments jobber alle ansatte hardt for å få et hyggelig opphold for våre gjester. Faktisk som i oppgitte opplysninger er rengjøring tre ganger i uken.
Alt det kundene trenger og be om det i resepsjonen, ga vi umiddelbart, selv om denne dagen ikke var å rengjøre dagen i leiligheten sin.
Når det gjelder maten vil vi bekrefte at hotellet er utformet for å evaluere, kontrollere og forbedre problemer knyttet til styring av programmet for mattrygghet basert på HACCAPs system.
Jeg vil dele dine meninger og tilfredshet med de ulike medarbeiderne for å forbedre tjenestene våre.

På vegne av ledelsen beklager vi at du ikke har vært i stand til å nyte ferien som forventet, og vi gjentar våre unnskyldninger.

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.