Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 778)
Filtrer anmeldelser
1 778 resultater
Vurdering fra reisende
894
573
202
70
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
894
573
202
70
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 778 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2018

kort vei til stranda og byen;
god mat: frokost ; o.k. middagsbuffet; anbefaler rom mot bassenget; veldig hyggelig betjening.
o.k. rom-størrelse :bra senger, men harde puter(men det er jo vanlig); ingen barn/ fint med par i ulik alder. Lydisolering mellom rommene ikke så bra.
Vi trivdes og kommer tilbake.

Romtips: rom mot bassenget !
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, EEOOrkanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eix-Hotels, Gerente på Eix Alcudia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018

Tusen takk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2018

Overraskende godt hotell rett ved stranden, men allikevel i byen.
Deilig frokost og middagsbuffet. Hyggelig betjening.
MEN, - det store negative på dette hotellet er lydisoleringen mellom rommene og spesiellt badene. Ikke hyggelig å gå på do med naboen!!!!

Romtips: Utsikt mot basseng er å foretrekke
Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Marianne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eix-Hotels, Gerente på Eix Alcudia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2018

Takk for dine kommentarer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2016 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig nærme Alcudia Beach. 18+ noe som er positivt om man ikke ønsker barn i nærheten. Stod at rommene var lydisolerte, noe vi ikke fikk inntrykk av da vi hører de naborommene veldig godt å tydelig. Bare de slipper noe på gulvet og ler. Og man hører alt som blir sagt i gangene her. God frokost og kjekt med Spa og eget treningsrom. Også veldig mange parkeringsmuligheter rundt hotellet.

Vi har ikke vært så mye i Alcudia da vi har leiebil og heller ønsker å oppleve øya og de skjulte strendene rundt her. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Martine O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2016

Motagelsen i resepsjonen var svært dårlig under hele oppholdet.De overså deg som kunde og var mere opptatt av å snakke sammen.Har aldri møtt ett dårligere ansikt utad i hele mitt proffesjonelle liv på hoteller i inn og utland.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
3  Takk, kjellasgeirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2015

Nyoppusset hotell sentralt plassert på nordkysten av Mallorca, pene rom med god størrelse.Stor frokostbuffét var inkludert i pris.
Stille og rolig, totalt barneforbud på hotellet, dette er en luksus! Stor gratis parkeringsplass 50 meter fra hotellet. God service fra både renholdspersonalet og resepsjon

Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, ArildT_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eix-Hotels, Gerente på Eix Alcudia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2015

Estimert Arild

Takk for din gode mening.

Vi håper at i ditt neste besøk kan forbedre litt mer, for å få deg til å føle deg som en 5 *.

En solrik hilsen fra Alcudia.

Gabriel Guardiola
Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser