Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 227)
Filtrer anmeldelser
1 227 resultater
Vurdering fra reisende
617
393
146
42
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
617
393
146
42
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 227 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2016 via mobile enheter

Hotellet er helt ok. Størrelsen på rommene er mindre enn på bildene. Bra beliggenhet. Service fra personalet kunne vært bedre. Service og smilekurs for ansatte på hotellet anbefales. MAO, helt greit hotell men service og personal kunne vært bedre.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Torbjørn T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ApartamentosSiestaI, Gerente på Apartamentos Siesta I, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2016
Google-oversetting

Dear Guests Torbjørn T

Thank you for your review following your stay with us at Apartamentos Siesta 1. First of all, I am sorry that I cannot reply to you in your own language. I am replying in English, as it is an International language in order to make myself understood.

Please note the 'photos shown are real, and they are from our apartments. I am also sorry to read that you did not find our staff courteous and that you thought that we should smile more often.

As part of our programme to continually improve the services, our staff receive training programmes focused towards customer's satisfaction, etc.

If you wish to contact us via e-mail (if you search for "Apartamentos Siesta 1 Alcudia" on a search engine, you will find our website. And on our website is a contact button), please do so and tell us with which department or staff you thought were not courteous towards you, so that we can investigate this fully.

Thank you and we hope that you enjoyed your stay in Puerto de Alcudia, despite your comments about our apartments.

Yours sincerely,

Daniella M. Burley
on behalf of The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2013 via mobile enheter

Leilighetshotellet bærer preg av 70 tallet selv om det er pusset opp i 2003. Fin lobby og fint uteområdet med stort basseng. Kunne nok hvert trengt en liten oppussing av rommene siden det er 10 år siden sist. Det er hvert å bo på

Dato for oppholdet: mai 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Andre B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ApartamentosSiestaI, Gerente på Apartamentos Siesta I, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2016
Google-oversetting

Dear Guests Andre B

Thank you for your review following your stay with us in 2013.

We are pleased to know that you enjoyed your stay in general and that you appreciated our swimming-pool.

Since 2013 we have carried out many refurbishments in the apartments, and also to the services and facilities that we have on offer. We will continue to refurbish these apartments this Winter, when we are closed.

We hope to welcome you back in the near future, and I wish to apologize to you for not replying to you in Norwegian.

Yours sincerely,

Daniella M. Burley
on behalf of The Managament

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2012

Vi har nettopp kommet hjem ifra en topp ferie i Mallorca. topp karakteren står ikke apartementos for. hotellet var helt greit. men renholdet vare mildt sagt elendig. rommet var møkkete. passer ikke for dem med små barn. vi hadde 1 år gammel baby som krabber rundt på gulvet og ialle kriker og kroker. det passer ikke dersom det er skittent.

når det gjaldt service var det flere ansatte som virket sure.
I resepsjonen jobbet det 4 stykk. en mann og eldre britisk dame får topp karakter med de øvrige var stort sett grinete og krevde penger osv for hånkler. mildt sagt elendig.

restaurant på hotellet: Red Lion. får stryk karakter. elendig service. dette inntrykket skapes ene alene av ei muggete og sur dame husker ikke hva hun het.

uteområdet på hotellet var fantastisk bra...:)

hotellet er ok. men neste ferie legges det i litt mer penger for en bedre opplevelse.

Dato for oppholdet: august 2012
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, runtonseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ApartamentosSiestaI, Gerente på Apartamentos Siesta I, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2016
Google-oversetting

Dear Guests runtonseth

Thank you for your review of Apartamentos Siesta 1, of when you stayed with us in 2012.

I must apologize for not replying to you in your own language, however I trust that by replying in English that you will understand.

We are sorry to read that you did not have an overall good experience of our apartments, and that you were unhappy with some of the services and with the service of our staff. I must assure you that it is very unusual that we receive negative comments about our staff, as this is something that we pride ourselves on.

Since your visit in 2012, we have improved many services and facilities of the apartments, and these have been refurbished progressively.

We hope to have the opportunity to welcome you back in the near future.

Yours sincerely,

Daniella M. Burley
on behalf of The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2012

Er akkurat kommet hjem fra turen til alcudia der vi bodde på apartamentos siesta 1.Hotellet var helt ok...men renholdet va noe for seg selv.Har aldri i mitt liv opplevd maken til dårlig rengjøring...sengene ble byttet på 1 gang på 14 dager...gulvet var fortsatt skittent etter vask...noe som vi trodde de gjorde helt til vi såg med egne øyne at de kun kostet det med tørr kost,underkjøkkenbordet var det fortsatt mye smuler(med 2 små barn,blir det fort litt gris) og under sengene tusenvis av hybelkaniner.Varmepupen (aircondition) såg ikke ut som va blitt rengjordt på 1 år og badet ble ikke vasket før vi ringte til ving og klaget på renholdet.Ved Bassengområdet krydde det av maur.Tidlig en morgen ble en vaktmester ved hotellet obesvert med gassmaske og sprayflaske,noe vi antok va gift mot mauren.Og dette bare et par timer før ungene skulle ut å bade..burde ikke dette blitt gjordt på kveldstid når bassenget ble stengt?
Blir ALDRI mer Apartamentos siesta 1 på oss hvertfall !!
Bildene som er lagt ved er tatt etter at de har vert å vasket på rommet..bortsett fra viften over komfyren og brødristeren,de var slik når vi ankom.

Dato for oppholdet: juli 2012
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Therese T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ApartamentosSiestaI, Gerente på Apartamentos Siesta I, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2016
Google-oversetting

Dear Guests

Thank you for your comments on TripAdvisor following your stay with us in 2012.

Since 2012, the apartments have been refurbished and the services and facilities have generally improved.

Should you book to stay with us again in the future, please let us know your booking details via e-mail and a member of the Management Team will contact you during your stay to show you first-hand all of the improvements made since 2012.

Thank you once again for your comments.

Yours sincerely,

Daniella M. Burley

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2011

Vi så ut fra bildene på nettet at dette kom til å bli en fin ferie, men det var før vi fant maur i sengen, tette avløp på badet, stank av urin på badet, og før vi begynte å nyse av de store hybelkaninene som hoppet rundt på rommet. Det førset vi egentlig lurte på, var om vi var kommet til rett hotell, for navnet var anderledes på veggen enn på papiret.

Jeg ble etterhvert lei av direkte frekke britiske resepsjonister som himmlet med øynene og stønnet når en kom for å kjøpe frimerke eller be om en ny lyspære til balkongen, noe som for øvrig aldri kom på plass i løpet av to uker! Jeg er ikke av typen som liker å klage på hoteller, men jeg tenker at det er en grunn til at jeg betaler for å bo der og da skal det være bra!

Ellers var resturanten noe for seg selv, ble kun den ene gangen vi gikk der etter at maten ikke var god og det i tillegg fløy alt mulig rare folk inn og ut. Greit nok at hotellet har badevakt, men hva skal han på kjøkkenet for? Jeg liker manjana-manjana- stilen der nede, men når det kommer til service, passer det dårlig med slik innstilling. Er det maur i senga mi, vil jeg bli kvitt de med en gang og ikke etter at jeg var reist.

Dato for oppholdet: september 2011
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, tommen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ApartamentosSiestaI, Gerente på Apartamentos Siesta I, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2016
Google-oversetting

Dear Guests Tom Gunnar Kall... B

Thank you for your review following your stay with us in 2011.

First of all, I must apologize for not replying to you in Norwegian. I hope that by replying to you in English, that you will understand. I do not currently have anybody on my team who writes Norwegian, and I do not wish to use Google Translator.

I am sorry to hear that you did not entirely enjoy your stay with us in 2011, and that you had many issues during your stay, both with the apartments and with the staff.

Since 2011 we have carried-out many improvements to the apartments, and we have progressively refurbished them each Winter. The furniture is now a more modern - style, the mattresses are memory-foam, the curtains and bedspreads have been changed... etc.

Our staff have taken courses in customer service and now we very seldom receive complaints about members of staff.

We hope that despite your concerns, that you enjoyed your stay in Puerto de Alcudia and that maybe some day you will consider visiting us once again.

Yours sincerely,

Daniella M. Burley
on behalf of The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser