Hotels.com
Se alle 14 tilbud
1 087
1 087
Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

Ble møtt av en hyggelig resepsjonist den natten vi kom. Flyet vårt var forsinket, derfor ankom vi mye seinere enn planlagt (03:00) og alt var stengt. Hotellet kunne kanskje hatt noe mat i automaten, ikkje bare drikke og chips.

Man må betale turistskatt når man ankommer hotellet.

Bestilte lunsj på hotellet ene dagen, det tok veldig lang tid før vi fikk maten, men den var derimot veldig god. Servitøren var veldig hyggelig, og vi ble godt tatt imot.

Ene bassenget var veldig skittent, lå mye sand i bunn, vannet var hvitaktig og man kunne se skit flyte. De andre bassengene var ikkje like gale, der var hvertfall vannet klart.

Leiligheten var okei, og rengjøringen var bra.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Trinste89
Sea Club Alcudia CRM, Director General på Seaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2022

Dear Trine,
We are delighted you have chosen us for your stay and taking time to share your experience. It´s pleasant to know you have enjoyed your days in Seaclub, and you highlighted to our friendly and helpful staff, that always are willing to improve your experience. We are sorry one of our pools didn´t had have maintained properly, that we will review it our procedurs with our technical service manager to ensure the quality of our pool facilities according to our high standards. We hope to have the opportunity to show you our improvements in a further visit.
Thank you for your comments,
Warm Regards.

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Flott resort med god mat, gode bademuligheter og hyggelig personalet. Det kunne vært litt variasjon på frokosten også burde åpningstiden på treningsstudio utvides. Alt i alt en god opplevelse og et sted jeg vil anbefale andre. Ps. Det koster penger å leie badehåndkle.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, einarsbolla
Sea Club Alcudia CRM, Director General på Seaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

Kjære Einarsbolla,
Takk for besøket og for at du deler opplevelsen din. Vi er glade for at du likte oppholdet og fasilitetene våre, og fremhever vår gastronomi og fasiliteter. Ved bruk av bassenghåndklær er de gratis, kun et beløp kreves som depositum som returneres når håndkleet er levert til resepsjonen. Vi håper å se deg igjen veldig snart.
En hjertelig hilsen.

Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Vært på mallorca mange ganger og flere ganger på Sea club. Ved et par anledninger har vi vært andre steder, men nå er vi fast bestemt på å holde oss til Sea Club. Denne plassen har alt en familie trenger og tilbyr en god atmosfære. Masse aktiviteter og ulike bassengområder. Flott at hotellet har merket at solsenger ikke kan okkuperes som ofte er et problem. Vi fikk alltid solsenger til alle fem og dette midt i høysesongen. Personalet er vennlig og smilende, vi stortrivdes. Ingen støy på kveldstid men masse lek og latter på dagtid. Dette er en perle på mallorca.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Curious48273
Sea Club Alcudia CRM, Director General på Seaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022

Kjære Tina,
Tusen takk for besøket og for at du deler opplevelsen din med andre reisende. Vi er veldig glade for at du velger oss som ditt sted å ha det gøy og tilbringe ferien. Vi er veldig glade for at du kan føle vår ånd av kontinuerlig forbedring. Vi håper å ønske deg velkommen igjen på din neste ferie.
En hjertelig hilsen.

Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

Dette hotellet må bare besøkes av par og barnefamilier. Personalet som er der er så imøtekomme og veldig mange snakker engelsk og svorsk. Hele området er som en oase, fredfullt selv om det er barn som bader og har det moro. Lollo og Bernie sammen med barna er en glede å se. Nærhet til stranden og shopping er 300-400 meter. Stille og rolig men masse og se. Havnen i Alcudia må også besøkes.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Nina N
SeaClubAlcudia, Director de Relaciones con Clientes på Seaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019

Dear Nina N,

I would like to take the time to thank you for not only choosing to stay with us at, but also for taking so much of your time to leave us such an amazing review.

It is a pleasure to hear that you & your family liked our resort & appreciated our staff.

We hope you come back next time you are in town.

Warmest regards,
José A. Llistó
Resort Manager

Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Flott service og blide og hjelpsomme ansatte både i resepsjon, spisested og rengjøring. Flott rom og flotte fasiliteter. Vi hadde kun frokost. Kunne vært litt mere variert varmmat, men vi var fornøyde.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, Vidar H
SeaClubAlcudia, Director de Relaciones con Clientes på Seaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2019

Dear Vidar H,

Your amazing review cannot be faulted and I really appreciate you taking the time to share your recent hotel experience with us and all TripAdvisor users.
Once more thank you for your amazing recommendation, your loyalty and your trust you put in our hospitality and services. I on behalf of the entire SEACLUB mediterranean resort team are really looking forward to welcoming you back next season and remain with us.

Warmest regards,
José A. Llistó