Freddie H
1,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juni 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Sea Club Alcudia CRM, Director GeneralSeaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. juni 2023
Dear Freddie,
Thank you for bringing this issue to our attention. We apologize for the inconvenience you experienced with the air conditioning in your room. We take guest comfort seriously, and we regret that we fell short in this regard. As we have discussed, we are working to fix it as soon as possible. We value your feedback and hope that you will give us another opportunity to provide you with a more enjoyable stay.
Kind Regards.
Se flere hoteller i Puerto Alcudia
1 202
1 202
Anmeldt 7. juni 2023 via mobile enheter

Perfekt for småbarnsfamilien! Vi booket Happy Baby rom med all inclusive igjennom ving. Barna 5 år og drøye halvannet år. Ypperlige barnefaciliteter. Rolig område. Trivelig betjening. Rene rom. Overraskende god mat til å være syden-buffet. Restauranten er bråkete og sådan lite hyggelig, men får man bord utenfor er det helt fint. Masse forskjellige bassengområder å velge i mellom, store velholdte grøntarealer med masse lekeplasser. Kort spasertur til stranda, brukte vel toppen 10 minutter med 5-åringen og småbarna i vogn.

Romtips: Book rom med privat hage.
Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, blixi
Sea Club Alcudia CRM, Director General på Seaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2023

Dear Blixi,
We are thrilled you have had great family holiday with us and your family have enjoyed of our kid´s friendly facilities. It is pleasuring your highly value of our buffet, flagship of our Mediterranean cuisine. We would like to welcome you soon and to continue creating fantastic memories together.
Kind Regards.

Anmeldt 12. mai 2023 via mobile enheter

Alt i alt, svært fornøyd med tanke på barn. Svært godt tilrettelagt for barnefamilier, så det var vært helt nydelig!

Noe ensformig mat i restaurantens buffet. Ble lei dag 3.

Hyggelig personal, spesielt vaskepersonalet (Forutenom en pågående servitør i en av hotellets barer).

Det som trekker ned er definitivt at vi må sjekke ut kl 12. Vår avreise fra hotellet er kl 20:00. Å være rundt på hotellet frem til kl 20:00 uten rom, med små barn. Ble overrasket da dette var noe de ikke kunne hjelpe oss med. Dessverre en småkjip avslutning på en ellers god plass!

Romtips: Organiser sen utskjelt. Spis på restaurant utenom buffet. Lei bil om dere skal avgårde. Besøk gamlebyen!
Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, tinabaase
Sea Club Alcudia CRM, Director General på Seaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2023

Dear Tina,
Thank you for your visit and we are really glad you have had great family holiday. We understand your comments and how uncomfortable for you and family was the waiting time till your departure to airport. Unfortunately, the late check out is under availability, and in these dates we were full house. We would love to welcome you once else during your next trip and improve this latest experience.

Anmeldt 22. januar 2023 via mobile enheter

Vi var her i juni 2022, 2 voksne og 3 barn under 10 år.

Dette var bra: Hotellet har en fin "layout" og er spredt utover et stort område. Frokost serveres i ulike områder, mens lunsj og middag er på ett sted for alle gjestene. Vi spiste aldri lunsj da utvalget i all inclusive ved bassengbarene var veldig bra og passet fint som lunsj for hele familien.
For vår del som familie var det fint at hotellet har flere små basseng spredt rundt på et stort hotellområde, så ble det ikke så fryktelig mange ved hvert basseng. Bassengene har også barnebasseng og som en småbarnsfamilie passet dette oss godt. Anbefaler å studere hotellkartet for å sende inn romønske på forhånd. Noen av bygningene er ved bassengene, mens andre har hage.
God underholdning for barna rett etter middag - i samme område som middag serveres. Barneshow'et er relativt kort. Litt lang pause før showet for voksne (men som også ofte passet barna) startet.

Jeg vil si at dette ikke er mer enn et tre stjerners hotell og det fortjener ikke lengre å være et firestjerners hotell - før det eventuelt pusses opp betydelig og gjøres et løft av rommene: Vi hadde leilighet med 2 soverom. På ett av soverommene var det mugg - og såpass mye at de to som sov på dette rommet klaget over hodepine. Vi så svartmugg langs gulvlistene og døra til soverommet var fuktskadet.
Leiligheten hadde to bad. Dusjen på det største badet fungerte ikke, og på dette badet var det også mye muggskader og synglig svartmugg. På det minste badet luktet det kloakk, det var konstant fuktig og det luktet vondt og klokakk. Fuktigheten forårsaket en så dårlig lukt når døren var igjen, så gikk det ikke an å være på badet. En åpen dør spredte lukten ut og så ble det ennå mer fuktig i leiligheten. Antar at det har forårsaket et gjennomgående muggproblem.
Ett av vinduene på soverommene lot seg ikke lukke helt. De kom for å fikse det den dagen vi dro (når vi hadde vært der i 10 dager).
Kakkerlakker: Vi jaktet på og drepte de to største (!!!) kakkerlakkene jeg noen gang har sett. Kakkerlakkene ble rett og slett en skikkelig nedtur. Vi hørte de holde på om natten også, og jeg hadde to netter hvor jeg ikke sov. Oppholdet, for min del, ble delvis ødelagt pga kakkerlakkene. Utgangsdøra var ikke av det tetteste slaget og det var også mye maur og andre små kryp på rommet. Det kunne jeg levd med - om det ikke hadde vært for kakkerlakkene.
Vi fikk aldri nok håndklær på rommet til 5 personer, men det hentet vi når vi var til middag (ikke et stort problem for min del).

Det er trist at hotellet åpenbart har forfalt veldig mye og at de ikke pusser opp og tar vare på hotellet. Her er det et akutt behov for vedlikehold og oppussing. Hadde dette blitt gjort, så ville jeg vurdert hotellet på nytt en eller annen gang. Men s mugg og kakkerlakker er såpass negativt for min del at vi kommer aldri til å dra tilbake hit. Jeg sa fra i resepsjonen om både mugg og kakkerlakker, men det var liten respons og plutselig var engelskkunnskapen ganske dårlig. Hotellet svarte heller ikke på mailen der jeg oppsummerte alle forholdene. Jeg sendte det også skriftlig mens vi var der, men heller ikke da skjedde det noe. Hadde hotellet vært mer imøtekommende ifht dette, prøvd å fikse ting og sprayet for kakkerlakker, så hadde kanskje inntrykket til slutt vært ok. Kan du leve med kakkerlakker og mugg, så får du en fin ferie.

Kort tid etter at vi var der var det et alvorlig uhell med klorlekkasje der flere mennesker ble fraktet til sykehus. Artikkel i mange aviser, inkludert VG.

Vi velger ikke dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: juni 2022
3  Takk, marthoyg
Sea Club Alcudia CRM, Director General på Seaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2023

Dear Marthoyg,
We apologize for the issues mentioned above, that we have reviewed deeply with our managers to figure out the reasons of those and ensure we maintain our protocols and high standards. We lament your decision, but we would like to have the opportunity to show you our improvements and improve your previously experience in a next visit in the near future.

Anmeldt 30. september 2022

14 dager . Etterlengtet ferie etter pandemi. Voksent ektepar som har vært i Alcudia mange ganger. stort sett er vi fornøyde. Fin leilighet. Fikk nr 204 i andre etage. Helt greit. Godt renhold og supre folk som jobber der. Men….wifi. Ajabaja. Den funket ikke så bra. Måtte være med iPad i senga …og der hadde den og lav dekning og den datt ut mange ganger.Og med mindre du liker støy inn på soverommet selv med vinduet igjen så anbefales det ikke leggetid før etter kl 23… Dette var ikke så koselig , spes ikke dagen før hjemreise.Men alt i alt. Koselig plass, og stedene rundt. Lett tilgjengelighet til det du trenger.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, MayBrittO4
Sea Club Alcudia CRM, Director General på Seaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2022

Dear May Britt,
We are grateful to host you and to know your comments regarding your stay. We are glad our services reach your expectations, and we are sorry about your Wi-Fi signal trouble. Thank you for sharing so we will inform our IT manager to solve as soon as possible this point. We hope to see you once more time at Alcudia, and to have the opportunity to welcome you again.

Anmeldt 14. august 2022

Dessverre ble vårt opphold på dette hotellet en ganske dårlig opplevelse. Ved innsjekking var ikke rommet vårt klart. Vi ble lovet at det skulle være ferdig vasket til klokken 15 av resepsjonisten. Innsjekk var klokken 1315. To timer senere var fremdeles ikke rommet klart. Vi kom tilbake ytterligere to ganger, hvor på resepsjonist sa at rommet var klart om 5 minutter. Til slutt fikk vi nøklene og gikk til rommet…som ikke var vasket! Min 11 åring som hadde reist siden klokken 03 på natten var sa ganske så sliten. Vi måtte da stå utenfor rommet i 35 minutter mens vaskepersonalet gjorde seg ferdig. Renhold resten av uken var til dels dårlig. Siste gang var det åpenbart at personellet var blitt avbrutt; ikke ferdig rengjort og tøypose og sengetøy var gjenglemt på rommet.
Ellers er renhold hage og gangstier ok. Badebassenger er langt under pari. Ett basseng er ok; det med dypt vann. Bassengområde c er rett og slett ekkelt.
Mat; Overraskende dårlig. Frokost helt grei. Skikkelig kjip juice fra maskinene. Styr unna. Ett ferskpresset alternativ. Vi hadde holiday inklusive, men sluttet å spise lunsj på buffeen. Lite lufting/aircon. Var som å spise i en badstue. Maten var veldig dårlig. Middag; variabelt. Lager bedre mat hjemme selv. Overraskende at det er kokker som tilbreder i beste fall middels mat.
Hvis jeg skal si noe positivt om seaclub så er det aktivitetslederne. Miguel og gjengen gjorde at vår ferie ble bedre.
Dette er ikke et firestjerners hotell. Min klassifisering er tre.

Dato for oppholdet: august 2022
1  Takk, Wander794053
Sea Club Alcudia CRM, Director General på Seaclub Alcudia Mediterranean Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2022

Dear Wander,
We are sorry to read your bad experience during your stay. We will review each point mentioned with our managers and to raise and improve our protocols, to reach our guest´s expectations. We are working every day to offer the best holidays to our guests, and we will take your comments as an opportunity regarding what we need focused to improve. We hope to have the chance to show you our improvements and to change the negative feeling and memories already you have from your stay. Thank you for your comments and to trust us for your booking.