Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ikke stort badeland, men passe for vår familie. Men det blir jo de samme skliene om og om igjen. Anbefaler badesko el.

Hadde med oss gutt på 9 år, som storkoset seg. Ikke veldig mange sklier, men nok for vår gutt, som... les mer

Anmeldt 27. juli 2023
kristine k
via mobile enheter
Flott badeland

Hyggelige folk som jobbet der. Litt dyrt å komme inn. Parken var ren, det var toalettene også... les mer

Anmeldt 24. juli 2023
Silje281
Knarvik, Norge
via mobile enheter
Les alle 2 812 anmeldelsene

Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Mallorca
fra USD 101,25
fra USD 64,53
fra USD 43,39
fra USD 61,19
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Besøkte parken på tampen av sesongen hvor mye hadde blitt stengt av. Likevel en fin opplevelse som barna på 11 og 16 likte godt😊 ikke lov å ha med medbrakt mat og drikke, så det trekker ned. Lite mat å velge i og dyrt inne i parken.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Ernahen
HIDR0PARK, Director de Relaciones con Clientes på Hidropark Alcudia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2019

Hello Mr/Mrs Ernahen.

Thank you for your visit!

We are glad you had a good day with your family and we will take note of your suggestions.

We hope to see you soon.

Sincerely

Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Vi var her med to jenter på henholdsvis 2 og 8år.
Selv i det nye småbarnsområdet var vannet for høyt, 2-åringen gikk med vann opptil halsen. Det var få sklier og små bassenger.
Det som derimot irriterte meg mest var at voksne ikke fikk sitte på med barne sitt i noen av skliene i parken.

8-åringen elsker sklier og fart. Køene på de større rutsjebanene hadde derimot kø-tid på ca 45min ...

For vår del ble turen til HidroPark turens bomtur. Kommer ikke tilbake hit.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 884stiane
HIDR0PARK, Director de Relaciones con Clientes på Hidropark Alcudia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2019

Hello Mr/Mrs 884 stiane.

Thank you very much for your visit.

We apologize for any inconvenience and we will make sure to pass on your comments to the corresponding departments.

Hope to have the chance of welcome you back.

Kind regards

Anmeldt 7. august 2019

Attraksjoner: Problemet er ikke det som finnes, men det som ikke finnes! Få sklier, og mangler de virkelig store og kule skliene. I forhold til pris, ga denne parken oss ingenting! Tipper at parken fungerer for de med små barn, eller pysete barn: var store arealer satt av til vannlek for de minste.

Bespisning: Det var ikke lov å ta med egen mat inn i parken. Vi måtte dermed bestille mat på et av spisestedene. Det tok nesten en time! Først bestilte vi i en luke, hvor vi også betalte. Karen i luken snakket knapt engelsk, og menyen var noe utilgjengelig. Deretter sto vi i en kø for å hente maten som var bestilt. Her var det kaotisk! En ung jente hadde ansvaret for å tilberede maten til alle, bortsett fra det som kom rett fra grillen. Mannen som grillet tenkte ikke mathygiene i det hele tatt: Først la han kyllingspyd på grillen, og deretter gikk han rett til å rigge hamburgere, uten å vaske av seg den rå kyllingen! Skikkelig nasty. Maten var forsåvidt grei nok, og grei pris i forhold til hvilket type sted dette var. Men hygienemessig var det katastrofe. Vi ble ikke syke.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, 410fredriks
HIDR0PARK, Director de Relaciones con Clientes på Hidropark Alcudia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Hello Mr Frediks.

Thank you for your visit!

We are a family park that works to offer a better service every season.
We appreciate your opinion and we will make sure to transmit your comments
to the corresponding departments.

It is very important to know the opinion of our visitors to improve our services,
we appreciate it. We hope your next visit is to your liking.

Thank you very much for your understanding .

Sincerely

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

For å variere dagene ved hotellbassenget så tenkte vi å teste det lokale badelandet. Vi var der ca 30 min etter åpningstid, og allerede da var køene på de kuleste rutsjebanene lange. Det lengste vi stod var 40 min på den ene... Renholdet var bra, servicen on, vaktene var årvåkne, bølgebassenget var småskittent. Bra utvalg i mat (men ikke smakt). Alt i alt heeelt ok, men med de køene så kommer vi ikke tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, ankolas
HIDR0PARK, Director Comercial på Hidropark Alcudia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2019

Hello ankolas, thank you for your comments.
Queues are something we cannot control. We will work on that to improve our services this season. Best regards.

Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Vi var der med 2 barn på 10 og 13 år. Anlegget var perfekt for disse da skliene var på passe nivå. Området rundt med solsenger var overraskende bra og velstelt med god plass. Er ikke krise å ligger her p slappe av selv om du ikke liker sklier. Ikke for lang ventetid på skliene.
Det er ikke lov å ta med mat og drikke her så med inngang, solsenger, oppbevaringsboks, mat og drikke så koster det litt men stedet er bra.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, stefanw989

Hello stefanw989. Thank you so much for this nice opinion. We are very pleased to hear that you enjoyed your time with us. Hope to see you soon. Kind regards.