“ITS A TRAP”

Roma Pizzeria and Steak House
Vurdert som nr. 146 av 180 Restauranter i Puerto Alcudia
Anmeldt 1. oktober 2022 via mobile enheter

Turistfelle! Restauranten ser meget innbydende å bra ut når man ser den mens man passerer. Dette var også tilfellet for oss, da vi spiste her. Dårlig service, å rett å slett ekkel mat.

Vi sjekker dermed Tripadvisor under måltidet å forstår fort at vi har gjort en tabbe her.

DETTE ER MIN ADVARSEL TIL DERE ANDRE… KUN SPIS HER OM DERE HAR EN KJEMPE FORBRENNING Å DØDE SMAKSLØKER ;) ur welcome.

Takk, Sjur-Bjarne D

Anmeldt 21. september 2022 via mobile enheter

Populært spisested med god mat og hyggelige ansatte. Bord bør reserveres hvis du skal spise rundt sju-åtte. Gode porsjoner og hvis du liker Irish Coffee er dette stedet. Prøvde på flere restauranter, men Roma har den beste.

Takk, helge_pr
Anmeldt 5. september 2022 via mobile enheter

God mat og ypperlig service. Blir tatt imot som familie. Gjør sitt beste for at vi skal bli fornøyd. Familiedrevet.

Takk, maritberg
Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

Veldig dyrt i forhold til produkt. Værste måltid på vår ferie. Trenger ikke avføringsmiddel når du har denne restauranten

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, Vetle K
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Lurer på hva folk som synes det er god mat her spiser hjemme.. dette er et tragisk tilfelle av en turist felle! Maten smaker dritt og er dyrt,

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, mdhau

Reisende som så på Roma Pizzeria and Steak House, så også på

Puerto Alcudia, Alcudia

Har du vært i Roma Pizzeria and Steak House? Del dine erfaringer!