Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 252)
Filtrer anmeldelser
1 252 resultater
Vurdering fra reisende
780
304
103
36
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
780
304
103
36
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 252 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Vi har nå vært her i 14 dager, og er selvfølgelig veldig fornøyd med hotellet og dets ansatte. Som småbarnsfamilie vil vi derimot ikke velge dette hotellet igjen da det er andre hoteller som tilbyr det vi ser etter.

Hotellet har fantastiske bassengområder, flotte uteareal, veldig god service fra de ansatte, med mer.
På den negative siden:

Frokosten starter klokken 0730, noe som er noe for sent.

Buffet'en sitt utvalg er Ok men ikke mer enn det. Forventer mer til den prisen.

Treningsrommet er svært mangelfullt dersom man ønsker å trene styrke. Er man ute etter å løpe, gå på elipse, eller sykle så er det Ok.

De arrangerte treningstimene starter tidligst klokken 10. De har ingen timer tidlig på morgenen for de som ønsker å få unnagjort treningen før frokost.

Alt du kjøper på hotellet er svært dyrt (noe man nesten må forvente av et hotell i denne prisklassen), og som bidrar til at man gjerne trekker seg til byen.

Dersom man har små barn og ønsker å benytte terrassen på kveldstid så kan det kanskje være lurt å velge de leilighetene som peker vekk fra bassengområdet, for her er scenen og all lyden bærer rett i på rommet.

Alt i alt, dette er som sagt et meget flott hotell med et utmerket servicenivå og som vi muligens kommer tilbake til når barna er noe større, men enn så lenge så velger vi nok noe annet som er enda nærmere stranden og tilbud som passer oss mtp trening, frokost, treningstilbud, etc...

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, remieb2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 20. august 2018
Google-oversetting

Dear Remie,

Thank you very much for taking the time to post your holiday experience at Zafiro Palace Alcudia.

We are delighted to read that you enjoyed the hotel, pools and service. All the staff take great pride in their work , taking care of all the details so all our guests have to do is sit back, relax and enjoy their holiday with us.

We understand your opinion, Zafiro Palace Alcudia concept is smart luxury, also for families, and during this period the amount of the children can reached its top level and especially in the highest season.

We look forward to welcoming back sometime maybe in the near future.

Best wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018

vi var familie på 3 som hadde en uke opphold her i denne hotellet med all inclusive. Det var verdt hver eneste kroner. De hadde flere bassenger, aktiviteter for barn og voksne, god mat både i buffe og restaurantene, servicen var topp.

Sønnen min på 2 år koste seg masse.

vi anbefaler hotellet.

Romtips: Få gjerne room litt høyt i etasjene for å unngå støy
Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, vahid k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 20. august 2018
Google-oversetting

Dear Vahid K,

Thank you for your kind feedback and for having taken the time to post it here on Tripadvisor.

It was our pleasure to be your host and we look very much forward seeing you soon again.
Sunny regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Bodde her en uke i juli/august 2018. Fantastisk hotell, bra renhold og koselig betjening. Rent og fint. Reiser gjerne igjen. Treningsrom og spa avdeling er ypperlig, 10 utendørs basseng med egen barneavdeling og egen avdeling for voksne. Flere resturanter med veldig god mat

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Terje L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 2. august 2018
Google-oversetting

Dear Terje L,

Thank you for your review. We are glad to know that you had a good time while staying with us.

It is nice to know that you enjoy working out in our gym. We select only high standard equipment in our gym to ensure that the guests will have utmost benefits and safety from working out.

Again, thank you very much for your valuable comment and we look forward seeing you again soon at Zafiro Palace Alcudia.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Dette hotellet er fantastisk for barnefamilier som verdsetter høyere standard, god service, flotte basseng, god mat og ellers hyggelig atmosfære.

Vi har vært her 4 ganger og kommer gjerne tilbake.

Pluss; rene store rom, svært god standard, hyggelig atmosfære, god service, fine og mange basseng, all inclusive som virkelig er bra med tanke på at det er kjente drikkevarer og ikke billig lokale merker som er dårlige kopier

Minus; Må stå opp tidlig for solsenger (charter sykdom som på alle hoteller), burde vært tydeligere temakvelder på buffè, barneshowet starter 22:00 og varer i knappe 10/15 minutter.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, iFers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 29. juli 2018
Google-oversetting

Dear iFers,

Allow me to first thank you for having taken the time to write a review about your enjoyable experience at our hotel.

We certainly value your continued loyalty (fourth time) and it is always heart-warming to know that our guests enjoy their stay here repeatedly.

We are committed to go the extra mile to ensure that our guests are given a personalised experience, thanks for trusting in us!

Best regards from all Zafiro Palace Alcudia team!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018

Dette er utvilsomt en bra plass som fortjener en solid vurdering, for det er plusser og minuser synes vi.

Maten: Frokost toppkarakter med lite minus på at juicen ikke er kald. Ellers frokost som matcher topplassene i Thailand.

Buffet ellers: Ikke mer enn det måtte synes vi. Greit utvalg, men ikke mer enn det.

Ala-carte: Prøvde to. Italienske hadde god pizza, men vi var der på en travel dag, så skuffet over servicen. La Veranda strålende både til lunsj og middag. Biffen fantastisk. Servicen strålende. Atmosfæren likeså.

Rommene: Vi hadde swim out. Siden de ligger ut mot andre senger og skjermes av en hekk, er det flere ting å tenke på. Du kan ikke sitte å slappe av på verandaen, mens barna (om de ikke er svømmedyktige) bader. Andre bruker også bassenget samtidig med dere. Det oppleves litt rart når man er vant til private swim out. Har opplevd bedre swim out på 4-stjerners. Rommet ellers bra, men badekaret og glassåpningen mot rommet som andre har påpekt i sine innlegg, lite praktisk og forstyrrende. Så lenge det er et hotell som har mange gjester utenom all inclusive, synes jeg kjøleskapet både var for lite og ga for lite kjøling.

Basseng ellers: Flere, men solsenger en kamp det kun var et svar på. Legge håndkle på før 08.00 om morgenen. Ikke lett det greiene der, men her som andre plasser, var det ofte mye ledig, men likevel fullt (av håndklær). Hoppeputa populær, men slitsom plass over tid for oss. Særlig når for mange voksne klatret til topps og brukte den de også.

Byen og stranda: Vi var half board, så spiste noen måltid i byen som ligger rett på utsiden. Fem minutter å gå til 50 resturanter pluss. Haugevis med butikker for innkjøp. Stranda stappfull den nærmeste kilometeren fra stranda starter rett nedenfor hotellet og opp. Ihvertfall midt i juli. Stranda bedre og litt roligere oppover.

Prisnivå: Det er veldig høyt og gjør selvsagt at kravene heves. All inclusive hadde ikke vi, da vi synes det både var for dyrt, da vi ikke er veldig på drinkene og samtidig synes en uke på hotellet ville vært kjedelig. Har du half board, er all drikke utenom. Skuffet over at selv ikke vann var gratis på buffeten, men ok. Pris på drikke rundt 40 for en øl. 20-25 for en brus. Koster 7-8 og 5 kroner i butikken rett på utsiden om det er ønskelig.

Hvem passer det best for? Utvilsom barnefamilier, selv om det er områder kun for voksne. Støynivået er høyt som seg hør og bør. Med høye bygninger på alle sider, følte vi oss litt innelukket tidvis og var glad for å få noen turer ut i byen.

Romtips: Rommene lengst opp mot buffeten roligst på dagen. De rundt bassenget roligst om kvelden.
Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kurt H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 20. juli 2018
Google-oversetting

Dear Kurt H,

First of all, we would like to thank you for staying at the Zafiro Palace Alcudia and for taking the time to give us feedback regarding your stay.

We highly appreciate your opinion on our hotel and services. Constructive criticism, positive and negative alike, is always welcome at the Zafiro Palace Alcudia, aiding us in improving, where improvement is needed, repairing, where repairs are in order, and being proud of, what is worth being recognized.

We are so happy to hear that you were so impressed with La veranda restaurant, food and service!
We are also glad that you enjoyed the visit to the port and old town, where you can find many restaurants and shops.

In regards to the swim up room, the type of room that you booked are located on the ground floor with a private garden and direct access to the swimming pool, but this pools are not private.

Dear guests, Should you plan to return to our beautiful island please do not hesitate to inform me of your next reservation giving us the opportunity to make your stay more pleasurable.

Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser