Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Vi bodde i bygget Diana. To lave blokker med 10 leiligheter i hver, med et basseng i midten. Det var kitchenette med kokemuligheter og en micro. Området på Diana er inngjerdet med adgangskontroll, veldig trygt. Utrolig barnevennlig og stille og rolig. Ca 50 meter til stranden. Hit ønsker vi oss tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, goerilhal
My Olsen, Markedsføring på Sunwing Alcudia Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2020

Kære gæst, tusinde tak for dine venlige kommentarer, det glæder os at I har haft en dejlig ferie på Sunwing Alcudia Beach - Diana, der er dejligt stille på Diana, og hygge omkring poolen også om aftenen er rigtig hyggeligt. Og så findes der et citrontræ med øens bedste citroner til fri afbenyttelse.

Velkommen tilbage til os, hilsner fra Team Sunwing Alcudia Beach, My Olsen

Anmeldt 9. mai 2020 via mobile enheter

Reiste til Sunwing Alcúdia Beach i mai 2019 med mine søstre og deres barn. Det ble en veldig positiv opplevelse. Super beliggenhet. Helt perfekt for barnefamilier. Jeg fikk en toroms leilighet ved Las Piramides. Som er litt eldre bygninger. Det kom litt «kjeller» lukt om dører hadde vert stengt hele dagen. Ellers så ser det nyoppusset og rent og pent ut. Og jeg trivdes veldig godt. Butikker rett i nærheten. Absolutt å anbefale!

Dato for oppholdet: juni 2019
2  Takk, saraelise96
My Olsen, Markedsføring på Sunwing Alcudia Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2020

Hej Sara Elise

Tusinde tak for de meget fine ord, det glæder os at du havde en dejlig ferie hos os, og håber snart vi får mulighed for at kunne byde dig velkommen retur.

Mange hilsner fra os alle på Sunwing Alcudia Beach, My Olsen

Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Flott hotell hvor alt ligger til rette for en fin familieferie. Var der helt på tampen av sesongen så mye mindre folk da enn midt på sommeren. Vi hadde ikke all- inclusive. Hotellet ligger rett på stranda, så mulighet til å benytte både sjø og basseng hele dagen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Ernahen
Relax58080056655, Director de Recepción på Sunwing Alcudia Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2019

Thank you for staying at our hotel and for very kind review, also for the tips for new visitors, we are pleased to know you had a great holiday with us and really hope to see you back soon.

Best regards from all of us

Cristina

Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Vi bodde på Lollo og Bernie-suite og var veldig fornøyd med rommet. Høy standard og innholdsrikt med kjøkkenutstyr og leker. Veldig god frokost med mye deilig og variert mat og frukt. Neste tur bestiller vi nok med all inclusive.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, lineselven
Thomas_Cook_ES, Guest Relations Manager på Sunwing Alcudia Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2019

Hej Line, tusinde tak for dine fine ord, det glæder os at vide at I har haft en god ferie hos os, mange tak for at give dig tid til at dele din oplevelse, varmt velkommen tilbage til

Sunwing Alcudia Beach, My Olsen

Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Et av de bedre sydenhotellene vi har vært på!
Vi hadde Lollo og Bearnie suite, med 2 soverom og en sovesofa! Ypperlig til en familie på 5! Bakkeplan, med ok terasse og lekeplass rett i nærheta!
Maten var helt ok, som forventa, de hadde noe for alle sammen! Og det var bra! Litt minus for at folk gikk i bare badetruse/ute t-skjorte til buffeten! De burde fått beskjed om at minimum bekledening er t-skjorte og shorts! Ikke veldig hygienisk kan en si da..
Lollo og Bearnie showet passa ypperlig for de 2 små vi hadde med oss! All ære til Ving sitt personale der
Kjekt med strand i nærheta, fikk avlasta litt med folk rundt bassenget! Veldig bra! Vi kosa oss alle 5! Takk for ei fin uke!

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, annirena2016
Thomas_Cook_ES, Public Relations Manager på Sunwing Alcudia Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2019

Hej Anni, tusinde tak for din bedømmelse, og fordi du valgte vores hotel for din ferie. Det glæder os at vide at du har haft en dejlig ferie hos os, også tak for dine kommentarer vedr påklædning, som vi vil lade gå viderer til restaurantchefen, fortsat god sommer og varmt velkommen tilbage til

Sunwing Alcudia Beach, My Olsen