“Styr unna!!”

Vurdert som nr. 149 av 179 Restauranter i Puerto Alcudia
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Styr unna denne restauranten! Tok 15 min før vi fikk drikke, og over en time før vi fikk hovedretten. Vi bestilte og forrett som vi aldri så noe til, men de tok den med på regningen. Ikke fikk vi alt vi hadde bestilt heller. Vi bestilte grønnsaker til maten (fikk kun potet og kjøtt). Påpekte til kelner at vi ikke fikk grønnsakene, og da kom han tilbake med en ekstra skål saus.. Maten var heller ikke noe særlig.
Vi måtte også spørre to ganger om regningen, så når den kom med feil sum (siden vi ikke fikk forretten), tok vi oss friheten til å trekke dette fra selv og la ned kontanter for mat og drikke minus forrest, og ingen tips. Så reiste vi oss og gikk.
Kelner kom da løpende etter oss på gaten og sa at vi hadde betalt for lite. Der var vel eneste gangen de var på høgget.
Alle bordene rundt oss ventet like lenge og var like oppgitte.
Ubrukelig restaurant.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Stine E

Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Dette var kjempedårlig. Vi ventet i over en og en halv time på hovedretten. Jeg fikk beskjed at årsaken var at jeg hadde bestilt en mix kjøttretter. Jeg griller selv hjemme og vet at det tar ca 20 minutt uansett hvilken kjøttrett du lager. Det er i orden at vi blir «avglemt» men da sier du det- ikke legg skylden på noe annet.
Barna sa at brusen smakte vann!
Hvitløksbaguettene som ble bestilt til hovedretten kom med for retten…
Har du god tid og ikke er så veldig sulten, er dette kanskje en ok plass….
( og da har jeg glemt å nevne at myggene i Mallorca samles her på kvelden for å snakke om dagens «hyss»!)

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Cato C
Anmeldt 27. juni 2022

Når vi kom var det fint. Men når vi bestillte maten då kunne han ikke engelsk. Når maten kom etter en time så fikk vi for mange bakte poteter. Maten smakte tørt og var ikke servert som en fin middag men som en barnemiddag. Dette skuffet veldig. Vi fikk heller all maten vi ventet på en berne som aldri kom. Det som kom var en grå ekkel saus. Hold deg langt i fra her

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 587isakm
Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Totalt kaos. Dårlig mat. Anbefales IKKE. Folk gikk pga. feil allerede ved bestilling av drikke. Medium stekt= gjennomstekt dynket i saus

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Pauluda
Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

Vi spiste forrett 9, hovedrett 73 og dessert 12. Vi var 10 personer og alle elsket maten. Det smakte fantastisk!

Dato for besøk: august 2019
Takk, thomaswE75RH

Reisende som så på El Loro Verde, så også på

Har du vært i El Loro Verde? Del dine erfaringer!