Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin restaurant med flott utsikt”
Anmeldelse av Troya Restaurant

Troya Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 36 Restauranter i Valldemossa
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 22
Kjøkken: Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. oktober 2018

Ved en tilfeldighet kom vi over denne restauranten som viste seg å være litt av en perle. Utsikten mot Palma og fjellene var fantastisk. Betjeningen var meget hjelpsomme og service minded. Maten smakte utmerket og prisene var rimelige. Besøket frister til gjentagelse!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 884kjelln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (388)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 388 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig og rask betjening. Flott utsikt mot fjellene og Palma. Barnemenyene var supre. Voksne spiste mixed grill som var superb. Anbefales, beste restaurant i Valldemossa

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Frodeef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Utsikten er helt fantastisk. Koselig, passelig stort lokale. Hyggelig betjening og god
service. Maten var kjempegod. Bestilte lamb og kylling grillspyd. Saftig og mørt godt kjøtt. Fantastisk fint i den søte lille byen.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, anettesaetrang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2017 via mobile enheter

Ren nytelse i en vakker atmosfære
Svært hyggelig betjening
Vi kommer gjerne tilbake
Lammespyd og kyllingspyd kan anbefales

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, Henning E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Noe av det vakreste stedet jeg har spist. Utrolig utsikt. Vi var heldige med bordet, men uansett et flott sted.

Maten var fra grillen og i gode porsjoner. Veldig godt.

Et sted det er verdt å komme tilbake til Valldemossa for.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, bjorska
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Troya Restaurant, så også på

 
Valldemossa, Mallorca
 
Valldemossa, Mallorca
 

Har du vært i Troya Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din