“Ikke imponert”

Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. mars 2024

Bestilte bord her da de hadde fått gode anmeldelser.Vi bestilte reker i hvitløksolje,Mangego ost,brød,friterte blekksprut og mix grill.Har spist mye tapas i vårt liv og ble ikke imponert av tapasen her og spesielt mix grill var smakløst

Dato for besøk: mars 2024
Takk, May-Britt N

Anmeldt 6. mars 2019 via mobile enheter

Et sted man burde besøke veldig god mat hyggelig betjening

Alltid innom når vi er på Furteventura alltid fornøyde

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, Kjeruu
Anmeldt 27. januar 2018 via mobile enheter

Absolutt et sted man burde besøke hyggelige betjening veldig god mat alt kom på bordet til riktig tid.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, Kjeruu
Anmeldt 21. november 2017 via mobile enheter

Droppet tilfeldig innom dette stedet for tidlig middag. Vi var 7 voksne og 1 baby, de ordnet et eget rom til oss med barnestol. Vi bestilte kald og varm tapas og var veldig fornøyde. Spesielt: spekeskinke, croquetas, stekt chevre og kanaripoteter var gode. Veldig hyggelige servitører. Barnevennlig.

Dato for besøk: november 2017
Takk, mariannearnemo
Anmeldt 20. februar 2016 via mobile enheter

Fantastiske gode tapasretter og veldig hyggelige servitører. Ligger i hjertet av old town. Absolutt verdt et besøk. Prisene var heller ikke noe å klage på. Kan anbefale dere husets vin. Den var himmelsk.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, Fayeus

Reisende som så på Tapas Oscar, så også på

Har du vært i Tapas Oscar? Del dine erfaringer!