“Middag ”
Anmeldelse av Restaurante Solvang

Restaurante Solvang
Vurdert som nr. 43 av 92 Restauranter i Arguineguin
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Delikat juletalerken med gode poteter god pølse og nydelig ribbe med sprø svor. Tel dessert fikk vi hjemmelaget riskrem. Setter pris på at porsjonene er passelige slik at vi ikke sitter igjen med masse mat på tallerken
I tillegg treffer vi hyggelig dansk eier. Takk for oss, kommer tilbake i februar

Takk, 223ingunn_

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Deilig juletallerken med kokte poteter! Ekte riskrem til dessert! Rask og god service! Kan anbefale et besøk...

Takk, ArildBH
Anmeldt 30. november 2018

Var 6 venner som spiste lunch 3 forskjellige retter, deriblant Solvang anretning med ribbe, lun leverpostei med masse bacon og champignon, karrisild, rødspette og litt ost.
Mye og herlig mat. Bestilte også Gammel Oppland som ble servert i toppet glass. Servitør med en flott avslappende stil. Her må man trives.

Takk, Bjørn H
Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Hamburgere og sildetallerken. Fantastiske smaker og ypperlig service. En meget hyggelig innehaver ved navn Keld serverer bestandig med et hyggelig ord og et smil. Anbefales på det sterkeste.

Takk, Jan S
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

For en bra restaurant. Alt fra råvarer til service, ikke minst godt humør på vertskapet! Anbefales på det sterkeste :-)

Takk, Elin M

Reisende som så på Restaurante Solvang, så også på

Har du vært i Restaurante Solvang? Del dine erfaringer!