“Nydelig pizza”
Anmeldelse av Mucho Mas Que Pizza

Mucho Mas Que Pizza
Vurdert som nr. 13 av 91 Restauranter i Arguineguin
Anmeldt 5. november 2023 via mobile enheter

Kjempegod pizza også glutenfri. Og hyggelig og serviceminded betjening.Knallgode smootie med eller uten alkohol. Fint å sitte på utebord på fortauskanten.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Beate F

Anmeldt 10. oktober 2023 via mobile enheter

Dårlig bunn, bra fyll
Pizzabunnen bar breg av å være fabrikklaget. Restauranten hadde tjent på å lage pizzabunnen fra deig.
Betjeningen var meget oppmerksom og hyggelig.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, Dream63836751143
Anmeldt 20. september 2023 via mobile enheter

En forsåvidt enkel kafe/restaurant, men med en flott utsikt til den nye stranden, en utmerket og vennlig service og bortimot den beste pizzaen (type Hawaii) vi har smakt, gjorde dette til en flott opplevelse.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Destination777348
Anmeldt 14. april 2023 via mobile enheter

Utrolig hyggelig å komme til Mucho Mas que pizza. Maten er meget god, uansett hva som bestilles fra den rikholdige menyen.
Massimo og Victoria står for kontakten med gjestene. Carla regjerer på kjøkkenet sammen med Diego.

Nydelig utsikt utover den nye stranda skader heller ikke. Det er bare å komme, spise og kose seg.

Dato for besøk: april 2023
Takk, 117arildd
Anmeldt 7. februar 2023 via mobile enheter

Den beste pizzan jeg har smakt på lang tid og veldig trivelig betjening. Vi skal være her i noen uker til så det blir flere lunsjer her.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, PerTore

Reisende som så på Mucho Mas Que Pizza, så også på

Har du vært i Mucho Mas Que Pizza? Del dine erfaringer!