Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Bar - Restaurante Liu

Bar - Restaurante Liu
Vurdert som nr. 43 av 95 Restauranter i Arguineguin
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. desember 2018 via mobile enheter

Har aldri opplevd hyggeligere betjening enn på denne restauranten, utrolig serviceinnstilte. Vi koste oss masse med god mat i trivelige lokaler!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, kristinet1598
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 20 anmeldelser

Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Billig og god mat. Flotte lokaler og behagelig rolig atmosfære. Vennligere og blidere betjening skal du lete lenge etter.
Hadde en flott bursdagsfeiring.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, HansT776
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 11 stk, og bestilte ulike retter. Entrecoten jeg bestilte skulle være medium, men kom som well done++. I tillegg var peppersausen for sterk slik at man ikke smakte annet enn sausen. De andre rundt bordet var også noe misfornøyd med maten, men servicen var god. Vi fikk is og drikke på huset etter maten.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 906kristoffers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Vi var 7 venner samlet til middag i forbindelse min kones fødselsdag. Vi møtte en helt enestående service, og ikke minst et herlig og velsmakende måltid. Anbefales!

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, 981harry_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og fantastisk service på alle mulige måter. Når man ser inn ser det ut som en dyr plass med nydelig borddekking, men er billigere enn resten av senteret. Anbefales til alle som er i nærheten!

Dato for besøk: mars 2018
3  Takk, Marlene_Arnesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bar - Restaurante Liu, så også på

 

Har du vært i Bar - Restaurante Liu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.